nu rata ultimele spectacole de teatru în limba germană, din acest sezon de la teatrul gong!

da-yang-si-printesa-da-yin-a.kolobov (7)Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă ultimele trei spectacole în limba germană din această stagiune: „Da Yang und Die Prinzessin Da Yin” (joi, 4 iunie, ora 18:30) / „Sophiechen und Der Riese” (marți, 23 iunie, ora 11:00) / „Das Schloss Der Nachtfee” (joi, 2 iulie, ora 18:30). De asemenea, reprezentațiile din zilele de joi vor fi precedate de un atelier de teatru în limba germană.

Actorii Secției Germane a Teatrului „Gong” din Sibiu închid stagiunea 2014/2015 printr-o serie de spectacole dintre cele mai diverse. Cei mici sunt invitați să descopere frumusețea teatrului de animație cu păpuși și actori la vedere printr-un program ce aduce pe scenă povești cu animale fantastice, eroi nemuritori și creaturi magice.
„Da Yang und Die Prinzessin Da Yin” (joi, 4 iunie, ora 18:30) este un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu a avut premiera anul trecut și surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.
„Sophiechen und Der Riese” (marți, 23 iunie, ora 11:00) în regia lui Daniel Plier redă povestea micuței Sophie, care descoperă nu numai că uriașii există cu adevărat, dar se și împrietenește cu cel mai blând dintre ei. Împreună vor avea parte de aventuri minunate și vor lupta din răsputeri împotriva lui Înghite-Hălci și Sfarmă-Pietre care amenință să distrugă specia umană. Spectacolul va fi prezentat cu supratitrare în limba română. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.
„Das Schloss Der Nachtfee” (joi, 2 iulie, ora 18:30) este un spectacol de animație unic, în care cei mici sunt invitați să descopere aventura unei fetițe într-un tărâm magic, cu personaje fantastice. Bazat pe una dintre cele mai frumoase povești scrise de Hans Christian Andersen, producția Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu aduce în prim plan ținuturile înghețate ale Crăiesei zăpezii și ale alaiului ei în lupta dintre bine si rău. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.
Cele două reprezentații din datele de 4 iunie şi 4 iulie vor fi precedate, la ora 17:00, de un atelier de teatru în limba germană pentru copiii cu vârsta între 7 și 10 ani. Jocurile și exercițiile propuse de Alina Moldovan în cadrul acestui atelier se vor axa pe dezvoltarea abilităților copiilor de a comunica în limba germană pentru a stimula creativitatea, expresivitatea, analiza critică și încrederea în sine a acestora. Atelierul are o durată de aproximativ o oră.
Accesul publicului la spectacolele de teatru se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (luni – vineri 10:00 – 16:00), online (teatrulgong.ro, eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.
Accesul publicului la atelierele de teatru se face pe baza biletelor puse în vânzare exclusiv la sediul teatrului (luni – vineri 10:00 – 16:00) sau înainte de începerea atelierului, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic.

Ultima oră

Comentariul meu