CRUZIME FĂRĂ MARGINI – Un câine al unui polițist SCHILODEȘTE ȘI UCIDE toți câinii locuitorilor de pe Abatorului!

caine ranitCaz incredibil pe strada Abatorului la Sibiu. Locuitorii de aici trăiesc un adevărat coșmar din cauza unui câine al unui polițist care se pare că este angajat al Centrului Chinologic din Sibiu. Polițistul se pare că și-a făcut o pasiune în a își antrena câinele să ucidă pur și simplu toți câinii de pe strada unde locuiește.

O sibiancă aduce în atenția opinie publice un caz extrem de periculos care se petrece la Sibiu. Tânăra relatează mărturiile cutremurătoare ale unor sibieni care locuiesc pe strada Abatorului și pe care i-a întâlnit în momentul în care își transportau câinele cu ajutorul unui cărucior.
Animalul a fost rănit de un câine rottweiller, care conform relatărilor oamenilor, aparține unui polițist ce este angajat al Centrului Chinologic din Sibiu. Se pare că polițistul și-a făcut un ”obicei” din a își pune câinele să schilodească pur și simplu toți ceilalați câini și căței din cartier.
De un asemenea ”tratament” se pare că a avut parte și câinele din fotografiile de mai jos. Câinele polițistului l-a sfârtecat pur și simplu pe cățelul din imagine, iar oamenii l-au dus la medicul veterinar cu ajutorul unui cărucior.
Din aceeiași relatare a tinerei, se pare că locuitorii de pe Abatorului sunt terorizați de polițistul în cauză și se tem de o răzbunare a acestuia. Din comentariile de la postarea fotografiilor pe Facebook se pare că stăpânul câinelui este un angajat al Centrului Chinologic din Sibiu.
Ora de Sibiu va sesiza acest caz organelor abilitate și vom atrage atenția tuturor autorităților pentru acest caz de cruzime fără margini.

Dezvăluiri incredibile, cruzime fără limite
”Ieri (n.r. duminică 31 mai), treceam pe strada Abatorului, cind mi-au atras atentia acesti oameni care isi transportau ciinele cu caruciorul. M-a impresionat gestul lor, m-am oprit si i-am intrebat ce a patit ciinele. Mi-au povestit ca pe strada lor au un vecin POLITIST care are un rottweiller foarte agresiv, pe care-l asmute cu mare placere pe toti cateii din cartier. Si pentru ca deja ii ucisese sau schilodise pe toti, a trecut si la ciinii din curti. Asa se face ca cu doua zile in urma, si-a bagat fiara in curtea acestor oameni, pe poarta deschisa in acel moment. Ce-a urmat, se vede…pina a intervenit bietul om sa-si salveze ciinele, namila ucigasa era pe el, si i-a smuls o bucata buna cu blana cu tot. Neavind masina, l-au dus cu caruciorul la medic, unde a fost cusut, si acum veneau cu el de la tratament si control. M-a impresionat faptul ca-i pusesera in carucior fin, si o paturica. Plina de revolta, i-am intrebat de ce nu reclama fapta. Deja stiti ce mi-au raspuns: DE FRICA, domnul este politist, nu ne putem pune cu el.” Razbunarea ,,domnului” politist, vine de la faptul ca acest om simplu l-a rugat sa nu-si mai asmute ciinele (care de fapt n-are nici o vina ca asa a fost educat) sa omoare si sa mutileze cateii din cartier.

Acesta e un caz de mare cruzime, infaptuit de un om al legii, un politist. Ma opresc aici cu relatarile, nu pot sa dau nume, decit daca persoanele se razgindesc, isi fac curaj, mai ales ca au si martori. Mi-au dat voie sa le fac poze si sa le fac publice, dar sa nu dau nume. Ne mai e inca frica de politisti ???”se arată în postarea pe internet a sibiencei care a făcut public acest caz.
Sursa foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

13 Commentarii

  1. doamne fereste numai idioti care tin cu militianu, auzi ca bine ia facut, ba obositule daaca te musca pe tine cainele ala ce mai ziceai jeg de om?? probabil ca nu iubesti nici un animal ordinarule, sa dea dumnezeu sa o patesti odata si sa iti aduci aminte, si tu nu degeaba ai numele de taran nesimtito,

  2. Nu inteleg tacerea acelor oameni … care-i faza ca-i polistist? Pai nu a dat peste o persoana hotarata, care-si cunoaste drepturile, obligatile si raspunderile intr-un stat democratic … dadeam cu el de pamant. Dragi oameni, va rog din suflet sa nu va lasati intimidati de astfel de „personaje” ca e jenant cum stam sa comentam pe diverse site-uri, etc. => Facute poze, lansate scrisori si chemata televiziunea …

  3. F bine face,ce cauta cainii vecinilor pe strazi?Inseamna ca sunt maidanezi,fara stapan,care ataca mereu cainii in lesa,si probabil asta a fost si cazul aici,bravo Politistului,isi face datoria de a veghea la siguranta cetateanului pe strazi!

    1. Greu de crezut ca poate exista un asemenea mesaj si un asemenea creier capabil sa-l conceapa!! Madam Tzarano NICI O LEGE nu-i da dreptul politistului sa actioneze in acest fel !

  4. Pacat ar fi daca aceasta revolta ramane doar pe fb. Da, trebuiesc luate masuri impotriva acestui asa-zis politist. Oamenii nu trebuie sa traiasca sub teroatea acestui individ ,ca doar nu traim in dictatura. Daca respectivul se supara CE? Daca ameninta CE? Nu-si va pierde libertatea trecand la fapte!
    Pentru Pavel , care nu numai ca e prost, dar tine sa arate la toata lumea (sa iasa din anonimat ) : stiu un loc plin de verdeata si liniste ideal pentru tine. Sa incerci cu incredere! Nu cred ca iti va simti cineva lipsa

  5. Bine le-o facut. Un adevarat erou contemporan. Mai nimerit si util era sa-l asmuta asupra cainilor vagabonzi care sunt aciuiti in curtea fostului Amilon si Abator, de o boschetara zoofila. Sunt vreo zece. Sa-i vedeti cum merg lipiti dupa „dansa” pe strada, zici ca-i magnet. Ce taraboi de latraturi, concerte ziua si noaptea. Domnilor „militieni”, latratul nu se incadreaza la „tulburarea linistii publice”? Ce ar fi daca m-as apuca sa latru eu cateva ore in fiecare zi…, pariez ca m-ati amenda? Sa le fie rusine celor ce ne conduc. Am ajuns deja de demult o societate de javre latratoare in urechile unor zombie spalati pe creier. Nu mai stim ce e aia liniste si normalitate intr-un oras sau sat.

    1. Bai Pavele, in caz ca esti tu „politistul” din articol, iti spun fara cea mai mica urma de remuscare si frica: du-te si impusca-te! Lasa planeta oamenilor decenti si corecti, nu mai fa umbra pamantului degeaba! In caz nu esti politistul din articol, nu-ti doresct decat sa fii muscat de cainele „politistului” la fel cum i-a muscat pe cainii vagabonzi!

    2. Corect,Pavel,nu-ti face griji,mai suntem si oameni normal la cap pe aici.In primul rand articolul e bazat numai pe calomnii nicidecum pe dovezi,in al doilea rand cainii nu sunt ai vecinilor daca ”sunt in cartier,pe strazi”,deci e clar o facatura pusa la cale de o zoofila cum zici tu,astia au impuiat in ultimul timp cu minciuni internetul,pt simplul fapt ca vor sa anuleze noua lege a maidanezilor,unde se zice clar ca nu mai au voie sa-i hraneasca pe strazi sau,si mai si,sa mai existe maidanezi pe strazi!Rusine Primariilor ,din cauza lor cainii sunt calcati de tren,de masini,mancati de alti caini maidanezi,si pe urma se trezeste o javrofila deasta ca face poze si se plange de x si y,pe care are ea sau ”martorul” boala…

    3. imi este mila de persoanele care-ti stau imprejur. essti o rusine pt omenire

  6. ROMANI, nu va mai temeti de nimeni…LEGEA este lege pentru toti cetatenii….Nu deveniti COMPLICI la abuzurile nimanui….Martorii oculari TREBUIE sa rupa tacerea…SI ce daca este politist ? Scrie undeva ca un politist are DREPTUL sa incalce legile tarii lui ????? Cat mai indurati ???? cat mai indurati ? Este o datorie CIVICA sa depuneti marturie daca ati fost de fata la comiterea unei NELEGIUIRI….Asa ceva NU se poate intampla decat in Romania….asta este LASITATE !!!!!! si din cauza unei frici NEJUSTIFICABILE, merg lucrurile cum merg in Romania….Cum puteti sa indurati sa vedeti asemenea SADISM, sa vedeti animalele atacate din COMENZILE unui individ care NU da doi bani pe legile tarii lui ? Atunci, incepeti si incalcati si voi legile…sa vedem….demascati-l si deferiti-l justitiei…In strainatate asta avea fata peste tot, numele, Divizia de Politie unde lucreaza pe tot internetul….si in final ar fi trebuit sa-si dea demisia sau sa fie dat afara…de asta va este mila ? de asta va este frica ????? Sa nu va fie frica decat de Dumnezeu…cine TACE este complice la actiunile ILEGALE comise de asta prin cainele lui. PUNCT>

    1. esti nebuna,femeie:)))) Nu vezi ca articolul e bazat numai pe parca si cu daca?Nicio dovada concreta,niciun nume clar,clar e facatura javrofila.Da tu stii mai bine cum functioneaza chestiile astea,de ani de zile ragi pe net de acolo din canada ta,Mira P.!Cine dracu va crede..?