cel mai mare tâlhar sibian - fan înfocat al celui mai de temut criminal al greciei

bebeDumitru Vasile Burcea, zis ”Bebe de la Cinsnădie”(foto stânga), a făcut dezvăluiri incredibile anchetatorilor, după ce a fost arestat în urma unei descinderi la Sibiu. Cel care a dat lovitură după lovitură în Franța, Elveția și Olanda și a pătruns în casa unor milionari din Pitești, spune că era drogat sau beat când a făcut aceste lucruri și că este un fan înrăit al criminalului grec Konstantinos Passaris (foto dreapta).

Dumitru Vasile, zis “Bebe”, barbatul arestat dupa ce a fost acuzat de agresarea familiei de milionari din Pitesti, este un fan infocat al lui Konstantinos Passaris, poreclit “Fiara din Balcani”.
“Bebe” a fost arestat zilele trecute, insa nu recunoaste nimic, astfel ca le-a spus anchetatorilor ca, daca a facut asa ceva, atunci era beat sau drogat. Potrivit cancan.ro, Dumitru Vasile a devenit, in cei 6 ani pe care i-a petrecut dupa gratii, fanul lui Passaris, asta dupa ce a studiat cu atentie loviturile date de acesta. “Bebe” vorbea mult despre “Fiara din Balcani”, spunea ca grecul este un barbat cu sange si cu tarie de caracter, vorbele infractorului bazandu-se pe palmaresul infractional al grecului.
Avea insa si o nemultumire legata de fizicul celui care, in urma cu mai multi ani, a comis un dublu asasinat la o casa de schimb valutar din Bucuresti. Vasile era de parere ca Passaris este prea firav, ca nu are muschi, si ca ar fi trebuit sa “se lucreze”.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO PRECUM ȘI MAI MULTE DETALII DESPRE TÂLHARUL DIN CISNĂDIE
A dat atacul în casa unor afaceriști argeșeni
“Bebe” a fost arestat în județul Sibiu, dupa ce a fost acuzat ca a intrat in vila unor milionari din Pitesti si i-a batut pe acestia cu bestialitate. Pe 16 mai, atacatorul a spart casa unui om de afaceri si a lovit-o pe sotia acestuia cu o ranga in cap. Apoi, l-a atacat si pe proprietar, in dormitor, de fata cu unul dintre cei doi copii ai sai, un baietel de 6 ani si a reusit sa plece din locuinta cu peste 8000 de euro.
Agresorul este banuit ca ar fi dat atacuri similare si in alte orase din tara, dar si in strainatate, iar pentru identificarea lui, politistii romani au cooperat cu cei din Franta. Potrivit anchetatorilor, cu doua saptamani inainte, la Mangalia, “Bebe din Cisnădie” a intrat in casa peste alti oameni, atunci fiind inarmat cu o sabie.
CITEȘTE ȘI: CEL MAI MARE TÂLHAR SIBIAN – Bătea cu ranga și dădea lovituri în Europa! (FOTO)
Condamnat zece ani. A executat șase
Dumitru Vasile a fost condamnat in 2007 la 10 ani de inchisoare pentru talharie. Atunci, a batut crunt si a jefuit o batrana din judetul Sibiu, cea care a si murit la scurt timp dupa atac. A executat doar 6 ani din pedeapsa, iar in 2013 a fost eliberat conditionat.

VEZI AICI DETALII COMPLETE DESPRE TÂLHĂRIA LUI BEBE DE LA PITEȘTI

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu