weekend plin de evenimente la sibiu. cum ne distrăm și ne relaxăm!

noaptea muzeelor 2015 - muzeul astra (6)Weekend-ul prelungit este unul în care sibienii și turiștii deopotrivă, au la dispoziție o sumedenie de evenimente, petreceri și posibilități de petrecere a timpului liber, începând de Târg de Jucării, Semimaraton de alergare și până la surprize pentru copii la Shopping City Sibiu.

Trei seri incendiare la Imperium
Locația din Centrul Istoric al Sibiului, are trei seri speciale pentru sibienii care vor să aibă parte de altfel de distracție, decât ieșirea în club. Astfel vineri seară are loc un concert  al trupei ”Cover Up”, din componența căreia fac parte Ioana Nistor, Adi Grigoras, Dragos Patrau,Marian Eftenie  si Alec Faith. Sâmbătă seară cei de la ”Tres Electricos” (Cosmin Crutiu – voice; Dorin Pitariu- Guitar; Calin Filip- Bass), promit un show electrizant, iar duminică tot în Imperium are loc concertul celor de la The Note (Andrada Ghiorma – Voice; Radu Lungu – Guitar; Mihai Marian – Guitar; Lionel Ciorogar – Bass; Codrin Murdasanu – Keyboards; Madalin Muntean – Drums).
Mai multe detalii despre evenimentele de la Imperium găsiți AICI.

Zile magice pentru copii la Shopping City Sibiu
În 31 Mai și 1 Iunie, la Shopping City Sibiu copiii vor avea parte de 2 zile magice: spectacol de magie, facepaiting, ateliere de creatie, jocuri si concursuri animate de bufoni, facepainting, animatori pe picioroange, statui vivante si teatru interactiv.
Mai multe detalii despre eveniment și program, găsiți AICI.

Zilele Culturale în Mărginimea Sibiului
Sărbătoarea creştină a Pogorârii Duhului Sfânt va fi încadrată de bogate evenimente culturale aduse din Ţara Oltului în Mărginimea Sibiului de Caravana Zilelor Culturale ale Judeţului Sibiu. Cel mai mare proiect cultural iniţiat şi finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu are drept gazde în Mărginime comunele Boiţa, Gura Râului, Jina şi Poiana Sibiului.
Mai multe detalii despre eveniment și program, găsiți AICI.

Bătăi la Sala Transilvania
Asociatia Club Sportiv „Musashi Dojo” Sibiu, sub patronajul Federatiei de Kyokushinkai Tradiţional din România (IKOK Sosai Romania) si Iko Kyokushinkaikan Sosai Honbu Japonia, organizeaza in data de 30.05.2015, in cadrul Festivalului  Artelor Martiale Sibiene 2015, Campionatul National de Karate Kyokushinkai Tradiţional 2015, Editia a 8-a, kata şi kumite, pentru copii, juniori, tineret si seniori.
Mai multe detalii despre eveniment și program, găsiți AICI.

Weekend special la Muzeul în Aer Liber
Muzeul ASTRA pregătește un eveniment de cultură rromani ce se va desfășura la Târgul de țară, Muzeul în aer liber, în zilele de 30 mai şi 1 iunie, în cadrul proiectului educational Şcoala în satul traditional.
Mai multe detalii despre eveniment și program, găsiți AICI.
Târg de Jucării  în Dumbrava Sibiului
Părinţi şi copii deopotrivă sunt poftiţi la Târgul Naţional de Jucării. Din 30 mai până în 1 iunie, de Ziua Copilului, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, vizitatorii mari şi mici vor fi întâmpinaţi cum se cuvine de meşteri renumiţi. De la ei, oricine poate să înveţe cum să modeleze lutul sau să facă păpuşi şi morişti de vânt.
Mai multe detalii despre eveniment și program, găsiți AICI.

ALTE EVENIMENTE ÎN WEEKEND LA SIBIU
ATELIERUL DE SÂMBĂTĂ de la Teatrul GONG
Ora: 11:00 Locul de desfăşurare: Teatrul GONG
sâmbătă, 30 mai, ora 11:00 și ora 13:00
PLASTILINA COMESTIBILĂ

FRUMOASA SI BESTIA dupa Giovanni Francesco Straparola
Ora: 18:00 Locul de desfăşurare: Teatrul GONG
Scenariu dramatic, adaptare scenic si regie: Bogdan Dragulescu
Scenografia: Daniela Dragulescu
Distributia: Mircea Corcoveanu, Raluca Pavel, Gabriela Mitrea, Monica Baldea, Horaţiu Dancu, Barbara Crisan, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu, Daniel Neagu, Jenö Major, Angela Páskuy;

Semi Maratonul Sibiu 2015
Ora: 9:00 Locul de desfăşurare: Sibiu
Acesta este un eveniment sportiv de strangere de fonduri
În 30 mai, Sibiul se pune din nou în mișcare la cea de-a IV-a ediție a celui mai mare eveniment sportiv de atragere de fonduri din Sibiu, SemiMaraton Sibiu 2015, organizat de Fundația Comunitară Sibiu.

Expozitie cu vanzare: Mineralia
Ora: 10:00 Locul de desfăşurare: Palatul Brukenthal, Sălile de Expoziţii Temporare
Durata: 29.05 – 31.05.2015
Organizator: geolog Andrei Gorduza
Parteneri media: Agerpres și Art Act Magazine

Ultima oră

Comentariul meu