Veste excelentă legată de autostrada Sibiu – Pitești. Ce s-a întâmplat vineri!

autostrada fotoCNADNR a anunțat vineri dimineață că procesul legat de procedura de atribuire a contractului pentru efectuarea studiului de fezabilitate la autostrada Sibiu – Pitești, aflat în soluționare la Curtea de Apel București, a primit soluția definitivă. CNADNR a câștigat cauza și va semna în scurt timp contractul pentru revizuirea SF-ului autostrăzii.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează că litigiul aferent Dosarului nr. 2403/2/2015 (petent CNADNR SA și intimat Asocierea ROMAIR CONSULTING SRL – DONGBU ENGINEERING CO.LTD.) referitor la procedura de atribuire a contractului de lucrări „Revizuire/Actualizare Studiu de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu – Pitești” aflat în soluționare la Curtea de Apel București a făcut obiectul ședințelor de judecată din data de 11.05.2015 și 25.05.2015, iar în data de 28.05. 2015 s-a pronunțat soluția definitivă.
Astfel, prin Decizia Civilă a Curții de Apel București pronunțată în Dosarul nr. 2403/2/2015, instanța de judecată „Respinge excepţia nulităţii plângerii formulate de CNADNR. „Admite plângerile conexe. Modifică în parte decizia CNSC, în sensul că: respinge contestaţia ca nefondată şi admite cererea de intervenţie în favoarea autorităţii contractante. Menţine soluţia de respingere a excepţiilor lipsei de interes şi inadmisibilităţii contestaţiei. Definitivă.”.
”În consecință, în perioada imediat următoare, CNADNR SA va semna contractul de lucrări „Revizuire/Actualizare Studiu de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu – Pitești” cu Asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala Bucuresti – Tecnic Consulting Engineering Romania SRL”, spun cei de la CNADNR.

Ultima oră

Comentariul meu