rășinariul rămâne fără apă la robinete

rasinariSC APĂ CANAL SA anunţă că pentru efectuarea unei lucrări de cuplare a noii  rețele de distribuție a apei  pe str. Barcianu și Ilarie Mitrea  din Rășinari, în data de miercuri 03.06.2015 între orele 8,00-18,00  se va întrerupe furnizarea apei potabile în Rășinari.

Este vorba de întreruperi pe străzile alimentate din captarea Strâmbu (Șteaza) : A.Șaguna (parțial), Bisericii, Crucii, Câmpului, Copăcele, E.Ciuceanu, Fierului, Giurculeț, Gaterului, Ilarie Mitrea, Iazului, Îngustă, Morii, Muzeului, N.Droc, Nouă, O.Goga (parțial), Olarilor, prof.Severin, Râului, Sibiului, Barcianu, Subcostiță, V.Păcală.
Pentru alte lucrări de cuplare, în data de joi 04.06.2015 între orele 8,00 – 18,00  se va întrerupe apa în Rășinari pe str.Ilarie Mitrea de la intersecția str. Barcianu/Ilarie Mitrea (Giurculeț) până la str. Râului.
Lucrările sunt efectuate de către GEIGER TRANSILVANIA  în cadrul CL 9 – Contractul de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare din localitățile Cisnădie și Rășinari finanțat de Uniunea Europeană prin POS Mediu.
Rugăm abonaţii să-şi asigure rezerva de apă. Informaţii suplimentare la Dispeceratul S.C Apă Canal S.A. Sibiu tel: 0269-222777.

Ultima oră

Comentariul meu