primăria ”coafează” străzile de pământ cu balast. 22 de artere în vizor!

asfaltarePrimăria Sibiu a semnat în data de 22 mai contractul pentru serviciile de scarificare a străzilor de pământ din municipiul Sibiu. În cadrul acestui contract Direcţia Tehnică va emite comenzi conţinând străzile pe care se va interveni.

Contractul semnat cu firma SC Geiger Transilvania SA are un termen de valabilitate de 4 luni şi prevede execuţia de lucrări de scarificare şi reprofilare cu adaos de material pietros urmată de compactare pe o suprafaţă de 75.000 de metri pătraţi. Contractul prevede de asemenea plombarea gropilor izolate de pe străzile de pământ pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi. Valoarea acestor lucrări este de 896.226,29 lei, fără TVA.
În cadrul acestui contract Direcţia Tehnică va emite comenzi conţinând străzile pe care se va interveni. Prima comandă va conţine următoarele străzi: Preot Bacca (parţial), Balanţei (parţial), Bratislava, Crinilor, Depoului, Drum Nou, Drumul Ocnei (parţial), Dulgherilor, Eschile (parţial), Gheţăriei, Măceşului, Mălinului, Mureşului, Oborul de Vite, Odessa, parcarea de pe strada Oştirii, Pinului, rampa Ştefan cel Mare, Tractorului (parţial), Traian, Târgu Cailor, Varului, Viorelelor şi Zidarilor.

Ultima oră

Comentariul meu