video foto - cinci tinere obligate să se prostitueze într-o stână de la marginea sibiului. două sunt minore!

prostitutie la stana in sibiu (3)Polițiștii sibieni împreună cu cei de la DIICOT au reținut joi doi tineri din Sibiu, care obligau cinci fete. Din care două sunt minore, să se prostitueze într-o stână din Dealul Dăii.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sibiu  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a sibienilor Anghel Florin Dumitru și Dobra Aurica, pentru săvârşirea infracţiunilor   de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.
În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2014, inculpatul Anghel Florin Dumitru, a recrutat  tinere,  în special minore, cu vârste cuprinse între 14-17 ani, pe care le adăpostea la o stână aflată la marginea Sibiului, în condiții insalubre și, profitând de starea de vulnerabilitate în care se aflau, prin constrângere şi ameninţare, le obliga să practice prostituția.
Ca mod de operare, s-a constatat că suspectul Anghel Florin Dumitru frecventa zona gării din municipiul Sibiu sau diferite centre de plasament sau centre de minori, din Orlat sau din Cisnădie, de unde racola tinere cărora le promitea că le oferă adăpost.
La scurt timp după ce le adăpostea în locuinţa sa, inculpatul le determina să practice prostituţia în folosul său, sub supravegherea concubinei sale, inculpata Dobra Aurica, care îl sprijinea pe acesta în activitatea infracțională, sumele obţinute de către persoanele vătămate fiind  însuşite de către inculpaţi.
Totodată, concubina acestuia ar fi sprijinit activitatea infracţională prin identificarea de clienți şi supravegherea activităţilor ilegale.
Până în prezent au fost identificate cinci victime, două dintre acestea fiind minore.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO CU PROXENEȚII DE LA STÂNĂ!
”Victimelor li se promitea găzduire la stâna de la marginea Sibiului, pentru a avea grijă de animale, activitate pentru care ar fi urmat să primească bani, însă o dată ajunse acolo, acestea erau determinate să se prostitueze în beneficiul celor în cauză”, se arată într-un comunicat al DIICOT.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

Ultima oră

Comentariul meu