VIDEO FOTO - CEL MAI MARE TÂLHAR SIBIAN – ”Bebe din Cisnădie” a speriat Piteștiul și Europa!

talharul de la sibiuTânărul de 33 de ani, reținut ca principal suspect al tâlhăriei comisă în casa milionarului argeșean, Ovidiu Cristescu, este sibian. Dumitru Vasile, cunoscut ca ”Bebe din Cisnădie” este un personaj cunoscut în lumea interlopă sibiană.

Vestea că un sibian este principalul suspect în cazul tâlhăriei din casa afaceristului argeșean Ovidiu Cristescu, iar acesta este originar din Cisnădie, a stârnit un interes major în orașul aflat la cinci kilometri de Sibiu.
Imediat s-a dezvăluit și identitatea tânărului, așa că acum tot orașul vorbește pe la colțuri de faptele lui Dumitru Vasile. Cel poreclit ”Bebe din Cinsnădie” este un personaj destul de cunoscut atât în orașul de unde este originar, cât și în Sibiu.
Tânărul, pasionat de culturism, a fost des văzut în cercul de persoane care dealungul timpului au avut probleme cu legea. De altfel Dumitru Vasile a fost condamnat în 2007 tot pentru furt și tâlhărie și a fost eliberat în 2013.
De când a ieșit din pușcărie, Bebe nu a stat degeaba. În afară de tâlhăria făcută luna aceasta la Pitești, în casa unor afaceriști locali, tânărul a mai dat lovituri similare în Franța, Elveția și Olanda. Se pare că acestea au fost de o violență ieșită din comun, iar Bebe era în ultima vreme un ”client fidel” al scandalurilor de prin cluburi de noapte și la Sibiu.

Prieten cu ”băieții răi”
Cisnădianul reținut marți la Sibiu, este prieten și cu Stripăru, sibianul care trebuia să preia șefia clanulul Clămparu, dar care a fost arestat în Spania, la jumătatea lunii februarie a acestui an. Bebe apare de altfel în fotografii postate de el pe Facebook, alături de Stripărul, precum și alături de Adrian Tâmplaru, un al personaj extrem de cunoscut în Sibiu.

Ce spun vecinii și rudele despre ”Bebe”
Pe strada unde locuia Bebe din Cisnădie, oamenii se feresc să vorbească despre el, semn că este un personaj care inspiră teamă. ”Nu ne spunea ce făcea. Știu că a mai fost închis, dar nu știu pentru ce. Acum am auzit că l-a ridicat poliția de aici de acasă. (..) E un om înțelegător. Pe mine mă mai ajuta că îmi dădea mâncare pentru copii. Nu era un om violent. Nu îmi spunea niciodată ce făcea. Aici locuia cu concubina”, spune Miruț Maria, verișoară de a lui Dumitru Vasile.


Un alt vecin spune că a aflat de pe internet de faptele de tâlhărie ale acestuia. ”Doar îl vedeam pe aici pe stradă. Nu am auzit să facă probleme. A fost plecat în străinătate. L-am văzut de vreo două luni pe aici. (..) Știu că prietenii îi spun Bebe. Am văzut pe internet ce s-a întâmplat. M-am gândit că el ar fi putut fi. Sincer nu era un om violent. Eu îl vedeam mai liniștit așa. (..) Nu l-am auzit să se laude cu tâlhăriile lui. Nu prea am avut tangență cu el. (..)”, a mai spus un vecin de stradă al lui Dumitru Vasile.

Reținut și dus la Pitești
Dumitru Vasile este suspectat că ar fi pătruns într-un imobil, din Pitești, prin escaladarea gardului, iar din interior, prin violență asupra proprietarilor, a sustras 5.000 de euro și 7.000 de lei.Pentru identificarea tâlharului din Sibiu, polițiștii români au cooperat cu autoritățile judiciare franceze.
CITEȘTE ȘI: CEL MAI MARE TÂLHAR SIBIAN – Bătea cu ranga și dădea lovituri în Europa! (FOTO)
În urma invstigațiilor efectuate de o echipă complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș, Constanța și Sibiu, care a acționat sub coordonarea Direcției de Investigați Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost identificat și depistat principalul suspect în cazul tâlhăriei comise, la data de 16 mai a.c., în județul Argeș.
VEZI AICI DETALII COMPLETE DESPRE TÂLHĂRIA LUI BEBE DE LA PITEȘTI
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Jr9cLuI0gRM”]
foto: facebook

Ultima oră

Comentariul meu