VIDEO - DECIZIE DURĂ pentru angajații de la Ridicări Auto din Sibiu. Ce se întâmplă cu ei!

ridicare masina (2)Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a arătat cu degetul către Guvern în privința legislației legată de ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. Angajații de la Biroul de Ridicări Auto vor rămâne cel mai probabil fără locurile de muncă, dacă nu se va schimba situația.

Decizia anunțată de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care spun că ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public, nu se poate face în baza unor hotărâri ale Consiliilor Locale, are repercursiuni grave asupra a 18 persoane din Sibiu. Primarul interimar Astrid Fodor, a spus miercuri că angajații Biroului de Ridicări Auto, care funcționează în cadrul SC Piețe SA, vor fi probabil concediați, dacă situația nu se reglementează. ”Am avut ieri o discuție cu domnul director. (..) Problema este că 18 oameni vor rămâne fără serviciu. Cei 18 oameni aveau o activitate exclusiv legată de ridicatul mașinilor. (..) Noi am sistat activitatea Biroului de Ridicări Auto. (..) Este obligația Guvernului să reglementeze această situație. (..) Nu știm cum o să reglementeze situația. Reluarea activității depinde de cum reglementează Guvernul problema. Deocamdată utilajele le tragem pe dreapta”, a spus Fodor miercuri, într-o conferință de presă transmisă în direct pe Ora de Sibiu.
Aceasta spune că se vor da amenzi celor ce nu parchează regulamentar în oraș. ”Poliția Locală și cei de la Domeniul Public, vor aplica amenzi, dar ele nu sunt așa de impresionante pentru cei care au o situație financiară bună, pentru că valoarea este cuprinsă între 100 și 600 lei. Mai mult se simțeau afectați de ridicarea mașinilor”, a mai spus Fodor.
Cei 18 angajați ai Biroului de Ridicări Auto au plecat deocamdată în concediu de odihnă.
VEZI MAI JOS DECLARAȚIILE COMPLETE DE MIERCURI ALE LUI ASTRID FODOR
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=DHrY94KzAGA”]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. DUMNEZEU NU „CULCA-TE”LA CAT I-A BLESTEMAT LUMEA,MAI ALES CEI CARE AVEAU COPII INTERNATI LA LUTHER SAU BOLNAVI LA SPITALUL JUDETEAN,ASTIA MERITAU MULT MAI RAU ACUM CAND II VEDEM PE STRADA PUTEM SA-I SCUIPAM CA PE BASAU,JIGODIILE ORDINARE CARE S-AU PRETAT LA „munca”DE A LASA OAMENII PE JOS CA VAI CATE LOCURI DE PARCARE IN PARCARI SUBTERANE SI SUPRATERANE A CREAT PRIMARIA SIBIU,DE BANII LUATI CU JAPCA SA-SI IA MEDICAMENTE NENOROCITII!
    PE VREMURI MESERIA LOR O PUTEM COMPARA CU AIA DE CALAUL LOCAL,LA MUNCA, LA MATURA CU ORDINARII NU DATI AFARA, SA VADA CUM TRANSPIRA OAMENII PTR.BANI!LUAU MULTE MILIARDE DE LA NOI CARE PLATIM TAXE,FACEAU” MATU GROS” (BAIETII DESTEPTI) SI CHIAR NU AI POSIBILITATI SA LASI UNDEVA LEGAL MASINA.

  2. atata timp cat parcarea facuta de mine este sub incidenta codului rutier,nu poate primaria sa ma amendeze ca asa vrea muschiul ei