video astrid fodor: ”nu știu dacă voi candida în 2016. nu m-am gândit la treaba asta!”

astrid fodorPrimarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a declarat miercuri dimineață într-o conferință de presă transmisă în direct de Ora de Sibiu, că nu s-a gândit dacă va candida sau nu la alegerile locale de anul viitor. Fodor spune că va analiza și această posibilitate.

Astrid Fodor, a declarat miercuri că nu știe dacă va candida pentru funcția de primar al Sibiului, la alegerile locale de anul viitor. Primarul interimar al Sibiului spune că are alte lucruri mai importante de făcut în momentul de față, decât să se gândească la acest lucru.
”Eu nu știu dacă voi candida la Primăria Sibiu. Eu nu am zis niciodată că voi candida în 2016 ci doar pentru cea de primar interimar. (..) Depinde de mine și numai de mine dacă voi candida. Am sprijinul FDGR pentru acest lucru. Vă spun cu toată sinceritatea că nici nu mi-am pus întrebarea dacă voi candida sau nu la alegerile din 2016. Deocamdată mă concentrez pe lucrurile pe care le am de făcut la primărie și sunt suficiente. Nu vreau să mă văd cu gândul în altă parte. Este posibil săp candideze altcineva, daca nu voi candida eu. Deocamdată, repet, nu m-am gândit la treaba asta. Când o să fie momentul, o să fac și acest lucru”, a declarat Fodor. Acesta a mai adăugat că nu crede că se vor mai organiza alegeri anticipate pentru un nou primar la Sibiu.
VEZI MAI JOS DECLARAȚIILE COMPLETE DE MIERCURI ALE LUI ASTRID FODOR
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=DHrY94KzAGA”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. sincer sper ca n-o sa mai candidati si o sa dispareti cat mai repede de la primaria Sibiu…nu va pricepeti…Sibiul merge NUMAI in jos de cand suntei acolo!!!