Peste 20 de motive de distractie la AIRFIELD FESTIVAL

airfieldAirfield Festival, cel mai cool eveniment din tara desfasurat pe un aerodrom activ v-a pregatit in perioada 30 iulie – 2 august, la Sibiu, distractie timp de 4 zile, pe 3 scene, alaturi de peste 70 de proiecte muzicale printre care Mobb Deep, Little Dragon, KRS-One, The Skatalites, Dixon, Âme, DJ Koze , Roy Hargrove Quintet, Jazzanova Live feat. Paul Randolph sau Gus Gus.

Pe langa muzica, organizatorii s-au gandit la peste 20 de moduri inedite de a va oferi o experienta memorabila la Airfield Festival.
Salturile cu parasuta in tandem, zborurile cu elicopterul si avionul deasupra orasului, plimbarile cu balonul cu aer cald ancorat la sol, tururile ghidate pe trasee de mountain bike, competitiile de skate, BMX, MTB sau show-urile de parkour sunt cele mai extreme dintre ele.
De asemenea te poti juca alaturi de prietenii tai fotbal, volei, badminton, tir cu arcul sau iti poti reaminti cum e sa fii copil facand baloane de sapun sau participand la batai cu pistoale cu apa. Poti sa devii un star al muzicii in garajul rock sau sa imortalizezi orice moment, simplu si rapid in cabina Photobooth.
Pentru artistul din tine vor fi workshop-uri de improvizatie, pantomima, pictura si desen, altauri de 15 artisti ai companiei de teatru BIS Sibiu, ateliere de creatie si handmade sustinute de Magic Hand studio si Incubator 107 Sibiu.
Daca cumva ai obosit te poti relaxa in zona de lounge, food court sau la unul dintre baruri.airfield2

Tu ti-ai luat bilet la Airfield Festival?
Abonamentele pre-sale pot fi achizitionate la pretul de 219 RON din reteaua Eventim, din punctele de vanzare fixe Airfield si online de pe Eventim.ro, Myticket.ro si Tomtix.ro. In ziua festivalului pretul unui abonament va fi de 269 RON. Mai multe informatii gasiti pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook.

Ultima oră

Comentariul meu