video dialog arogant între președintele camerei de comerț din sibiu și jurnaliști, la o conferință de presă
FOTO arhivă

iordanescu eugenPreședintele  Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Sibiu s-a arătat deranjat de anumite întrebări și interpelări ale jurnaliștilor prezenți la conferința de presă care a avut ca temă Conferinta Internationala „Oportunitati de investitii in judetul Sibiu – Valoare adaugata afacerii tale”.

Eugen Iordănescu s-a arătat deranjat de doleanțele jurnaliștilor prezenți la o conferință de presă avută loc marți la sediul Consiliului Județean Sibiu. Iordănescu a răbufnit în momentul în care o jurnalistă a cerut detalii despre modul în care companiile din Sibiu pot participa la Conferinta Internationala „Oportunitati de investitii in judetul Sibiu – Valoare adaugata afacerii tale”.
În loc să răspundă direct întrebărilor și să aducă detalii concrete, Iordănescu a trecut peste orice amabilitate și s-a rățoit către jurnaliști. ”Ati încălcat protocolul de conferință de presă de 42 de ori. Hai să nu facem un dialog de genul un jurnalist preia conducerea conferinței de presă și pune pe toată lumea la punct și explică ce are de făcut. (..)”,  a spus Iordănescu.
Nici încercările președintelui Consiliului Județean Sibiu, de a concilia dialogul dintre Iordănescu și mass media prezentă, nu au avut prea mare succes.
Disputa a continuat și după conferința de presă, Iordănescu afișând aceeiași atitudine arogantă în dialogul cu câțiva jurnaliști locali, limbajul depășind în dese rânduri decența minimă.
Ora de Sibiu a transmis în direct întreaga conferință de la Consiliul Județean Sibiu.
URMĂRIȚI MAI JOS ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A CONFERINȚEI DE PRESĂ ȘI DIALOGUL LUI IORDĂNESCU EUGEN CU PRESA

https://www.youtube.com/watch?v=J55d3tqf3SI

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. AROGANTA ESTE CARACTERIZAREA CEA MAI MAGULITOAREA CARE SE PUTEA FACE ACESTUI DIRECTOR. BINE CA NU A FOST INTREBAT CE S-A INTANPLAT CU BANII ATRASI DIN FONDURI EUROPENE SI CARE AU FOST GESTIONATI SI ACCESATI PRIN FIRMELE SALE SI ALE COLABORATORILOR SAI. DOMN PROFESOR, PARDON DIRECTOR, E FOARTE IRITAT CAND VORBESTE CU OAMENII DE RAND CARE MAI SI STIU DESPRE CE SA INTREBE…