video – ce spune cindrea despre noul proiect fotbalistic al sibiului demarat de hizo și zotincă

zotinca hizoPreședintele Consiliului Județean Sibiu a dat un răspuns oficialilor noului proiect fotbalistic al Sibiului, în privința unui sprijin din partea autorității județene, pentru FC Interstar Sibiu. Hizo a fost invitat oficial la discuții la Consiliul Județean.

Ioan Cindrea a mărturisit marți într-o conferință de presă transmisă în direct de site-ul nostru, că a fost plăcut impresionat de proiectul fotbalistic anunțat de antrenorii Viorel Hizo și Dorin Zotincă.
Președintele Consiliului Județean spune că instituția pe care o conduce va sprijini în temeiul legal acest proiect și chiar a lansat o invitație pentru Viorel Hizo, ca să vină la Consiliul Județean și să fie informat cum se pot accesa bani pentru susținerea proiectului demarat la FC Interstar.
”Sunt surprins plăcut de inițiativa lui Hizo și a lui Zotincă și cred că sunt doi profesioniști care chiar pot să dea ceva orașului din acest punct de vedere. Cred că Sibiul are nevoie și merită o echipă de fotbal și am simțit și mesajul dumnealor către noi. Singura posibilitate de sprijin este să depună un dosar pe agenda sportivă așa cum și echipa de baschet și alte echipe de sport au făcut-o. În limita sumei permisă de lege se pot accesa finanțări pentru proiecte sportive. Deci teoretic se poate. O să iau legătura cu cei doi, Hizo și Zotincă, și o să le explic cum se poate face legal acest lucru. (..) Eu cred că mediul economic sibian va sprijini acest proiect important. Mă bucur că acest proiect s-a născut de la oameni profesioniști și nu de la politicieni”, a spus marți Ioan Cindrea.
VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE NOUL PROIECT FOTBALISTIC AL SIBIULUI
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=YVJ5zSA_Xng”]

Ultima oră

Comentariul meu