video hizo președinte de onoare și zotincă manager general la interstar sibiu. ce obiective au!

hizo zotincaInterstar Sibiu a anunțat luni în cadrul unei conferințe de presă, cooptarea în club a lui Viorel Hizo și Dorin Zotincă, pe funcțiile de președinte onorific și respectiv manager general. Cei doi au vorbit de planurile pe care le au la Interstar.

”Am luat o decizire în cadrul clubului și cu acordul dânsului, l-am numit pe domnul Viorel Hizo, președinte de onoare al clubului FC Interstar Sibiu. Apoi, domnul Dorin Zotincă va avea funcția de manager general la FC Interstar Sibiu”, a anunțat Caius Bâra, de la clubul sibian.
Viorel Hizo a vorbit apoi și a explicat de ce a acceptat să vină alături de clubul care are peste 250 de copii legitimati, iar o grupă evoluează în liga a IV-a.
”Trebuie să vin și să fac ceva pentru orașul care a făcut și el pentru mine, dându-mi o echipă cum a fost Inter Sibiu. Trebuie să întorc ceea ce și Sibiul mi-a dat mie. O fac cu foarte multă plăcere și o fac pentru că cunosc acest oraș foarte bine. Aici m-am născut, am crescut și m-am format. Ceea ce fac, o să fac cu inima deschisă, de plăcere și fără un interes financiar. Vreau să nu creadă cineva că într-un an de zile Interstar o să fie o echipă de Champions League. Deci trebuie să avem răbdare și să construim încet și sigur. Trebuie să avem sprijinul și ajutorul necondiționat al autorităților locale care trebuie să ne susțină în primul rând în ceea ce privește infrastructura”, a spus Viorel Hizo

Ce se dorește cu noul concept
Proaspătul manager Dorin Zotincă, a vorbit și el de planurile de viitor de la Interstar Sibiu.
”Avem foarte mulți copii talentați în Sibiu. Ne-am gândit să facem ceva pentru ei pe mai departe pentru că ei se opresc undeva cu sportul, la 17-18 ani pentru că apar provocările vieții. (..) Este păcat că nu au unde să continue, mai ales că vorbim de copii talentați care nu pot să aibă o continuare a activității lor în fotbal la Sibiu. (..) Plecând de la această idee ne-am gândit să dezvoltăm un concept pentru întreaga zonă a Sibiului. De la această gândire am pornit cu acest proiect. (..) Nu va fi ușor. Noi plecăm de foarte jos, dar cu disciplină și organizare bună vom putea trece de la copii la seniori și să formăm o echipă care să le asigure un viitor. Această echipă va crește de la sine și nu artificial. (..) Eu zic că o să reușim să dezvoltăm acest concept”, a spus și Dorin Zotincă.

Au discutat cu cei de la Primăria Sibiu
Viorel Hizo a mai spus printre altele că s-au purtat discuții cu cei de la primăria Sibiu, legat de o susținere a echipei, în principal cu o bază sportivă adecvată.
”Cei de la primărie știu de acest proiect. Așteptăm ca primăria să rezolve proiectele pe care le au de rezolvat, în privința infrastructurii. La stadionul Municipal lipsește de exemplu un teren sintetic. Știm că primăria vrea să facă acolo pe ”Cutiuță”, un proiect cu terenuri sintetice. Ar fi foarte important ca acel teren 2, să fie unul sintetic”, a mai spus Hizo.

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ

Ultima oră

Comentariul meu