video – hizo și zotincă despre noua echipă de fotbal a sibiului. demarează din liga a iv-a!

zotinca hizoReputatul antrenor sibian, Viorel Hizo și mai tânărul său coleg și fost fotbalist de top, Dorin Zotincă, au dezvăluit de la ora 12.00 într-o conferință de presă planurile legate de o nouă echipă de fotbal a Sibiului. Site-ul nostru a transmis live-video conferința!

Viorel Hizo și Dorin Zotincă au înaintat încă de la finele săptămânii trecute, prin intermediul celor de la FC Interstar Sibiu, o invitație presei locale, pentru o conferință de presă în care au făcut dezvăluiri vizavi de un nou proiect fotbalistic al Sibiului, care va avea menirea să scoată din moarte clinică în oraș, cel mai iubit sport din România.
”ASFC INTERSTAR SIBIU organizeaza luni 25 mai 2015 incepand cu orele 12.00 o conferinta de presa la care vor fi prezenti atat reprezentantii clubului nostru cat si renumitii antrenori sibieni, domnii Viorel Hizo si Dorin Zotinca. In cadrul conferintei se vor face referiri la viitorul proiect fotbalistic ce se doreste a fi implementat la Sibiu”, se arată într-un anunț făcut de Interstar Sibiu.
Hizo și Zotincă spun că este vorba de un proiect care va fi demarat de jos, din liga a IV-a, Viorel Hizo urmând să fie un ambasador al echipei formată pe structura clubului Interstar, iar Dorin Zotincă cel care se va ocupa de jucători și pregătirea acestei echipe.
VEZI ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Numai sa nu faci greseala sa il iei pe hotul de talvan din nou cu tine pe banca sau in proiect..incearca sa te inconjori de oameni corecti nu de nenorocitii!!