video foto motociclist lovit de un microbuz în giratoriu pe șoseaua alba iulia

accident moto sibiuAccidentul a avut loc sâmbătă după amiază în jurul orei 16.00 în sensul giratoriu de pe Șoseaua Alba Iulia, din apropiere de Lidl. Un microbuz a acroșat o motocicletă.

Un motociclist a fost lovit sâmbătă după amiază de un microbuz înmatriculat în județul Brașov, în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, de vizavi de magazinul Lidl. Se pare că microbuzul nu a acordat prioritate motociclistului din Sibiu, acroșându-l pe acesta din lateral.
În urma impactului motociclistul a fost aruncat de pe motocicletă, dar a scăpat din fericire doar cu câteva leziuni și cu o sperietură zdravănă.
”Am auzit o bubuitură și am văzut apoi motocicleta jos și tânărul care o conducea, era căzut. S-a ridicat din fericire. Cred că dacă nu avea echipament și cască adecvată, putea să fie mai rău”, a spus un martor la accident.accident moto sibiu2
Traficul în zonă nu a fost afectat.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=dXQ_0Vdh8UI”]

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. …stim cu totii cum conduceti,va bagati printre masini,accelerati imediat sa fiit voi primii la semafor, sa nu mai zic ca linia continua e de decor pt unii motociclisti numai sa nu stea in spatele unei masini.Respectul in trafic se castiga !!!

    1. Mai terminati mai cu „donatul de organe” ca e unul din motivele pentru care sunteti asa de „iubiti”. Sa ridice mana ala care are un organ primit de la un motociclist… In schimb soferi care provoaca accidente sau mor pe drumuri sunt cu nemiluita. Rade ciob de oala sparta, e plin de soferi care cu greu sunt in stare sa coexiste in trafic intre ei.. dar cand e vorba si de un motor care-i enerveaza ca incape unde ei nu pot sau este imposibil de „facut” …

    1. Cand esti motociclist iti asumi riscurile de rigoare. Nu le constientizezi, suporti consecintele! N-am vazut inca motociclist care sa stea in coloana intre masini. Mai ales la orele de varf. Idioti sunt si de o parte si de alta. Si cand se’ntalnesc doi idioti unu pe motor si altu pe masina, ghici cine castiga?