tânărul care a provocat tragedia de la șura mare a fost externat, dar nu va fi reținut de poliție

musoaie5Șoferul care se face vinovat de moartea a celor doi frați în accidentul avut loc la Șura Mare, pe DN14, în 10 mai, a fost externat de la Spitalul Județean Sibiu. Totuși acesta nu va fi reținut deocamdată de către poliție.

Mușoaie Adrian, șoferul băut din cauza căruia doi frați, în vârstă de 22 și 31 de ani, din Mag, și-au pierdut viața în accidentul de pe DN14, avut loc în dimineața zilei de 10 mai, a părăsit spitalul în care era internat. ”Va informez ca pacientul de 20 de ani, internat in cadrul Secţiei Clinice Ortopedie ]n urma accidentului rutier de la Slimnic, din data de 10 mai (şoferul) a fost externat în cursul zilei de ieri 21 mai 2015”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.
VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DE LA ÎNMORMÂNTAREA VICTIMELOR ACCIDENTULUI DE LA ȘURA MARE
Nu va fi reținut
Chiar dacă a fost externat, Mușoaie Adrian, nu va fi reținut deocamdată de polițiștii sibieni. ”Acesta are încă mari probleme de sănătate. A fost operat la coloana vertebrală și mai are nevoie de refacere, care se pare că o să fie de durată”, a declarat Elena Welter, de la IPJ Sibiu.
Se pare că tânărul va mai sta în libertate cel puțin câteva săptămâni, până când medicii vor confirma că s-a refăcut complet.
VEZI AICI CINE ESTE ACEST TÂNĂR ȘI FOTOGRAFII ȘI VIDEO CU ACESTA
Copilul rănit, transferat la alt spital
Copilul în vârstă de 8 ani a fost transferat la Pediatrie în data de 19 mai iar celălalt pacient, în vârsta de 29 de ani se află în continuare internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II, sub observaţie şi tratament.

VEZI AICI FOTOGRAFII ȘI VIDEO DE LA ACCIDENTUL DE LA ȘURA MARE

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. si inchisoarea nu are doctor care sa il tina sub supraveghere pana ” se reface ” ??? mai bine acasa… poate se duce sa se refaca prin spania, italia sau grecia…si il mai gasiti voi…