video forza zu invadează sibiul - zeci de vedete vor concerta în piața mare pe o scenă imensă

scenazuNumai puțin de 36 de artiști și trupe în vogă ale momentului în România, vor fi prezente sâmbătă 23 mai, cu începere de la ora 18.00 pe o scenă imensă montată în Piața Mare. Forza Zu mizează pe prezența a peste 80.000 de spectatori.

”Acum 4 ani am vrut să facem un concert, dar România a vrut mai mult. De aceea, an de an de atunci facem istorie. SIBIU! #FORZAZU vine la tine! Sâmbătă, 23 mai, ORA 18:00. Cel mai mare concert din România devine și mai mare. Ne întâlnim să cântăm împreună în Piața Mare. Un loc de poveste. O scenă epică. Forza ZU unește zeci de superartiși cu zeci de mii de voci într-o singură zi. Ai intrare liberă la cel mai mare concert din România. Ți-ai pregătit vocea?”, spun organizatorii evenimnentului care anul trecut a avut loc pe Cluj Arena și la care au participat aproape 80.000 de spectatori.
Show-ul începe la ora 18:00 cu un Warm-up cu MC Adi Mihaila și DJ Energy K, iat de la 19.00 va începe probabil cel mai mare concert din România
Lista completă a artiștilor și trupelor care vor urca pe scenă: B.U.G. Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordăchioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Alina Eremia, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sînă, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What’s Up, Andreea Bănică și 3 Sud Est.
Artiștii cheamă și ei spectatorii să vină la Sibiu. ” „Fanii Mafia mai mulți decât armata”. Vrem să vă vedem în prima linie la cel mai mare concert din România!”, spun cei de la BUG Mafia.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=KR7R3ZUpS-s” splash=”https://i.ytimg.com/vi/KR7R3ZUpS-s/maxresdefault.jpg” caption=”B.U.G. Mafia – Sa cante trompetele (Live la Radio ZU)”]
”E o stare senzațională. Faptul că oamenii participă activ la acest eveniment, îl face cu adevărat special”, spune și Smiley.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=0y9FsLQTDBs” splash=”https://i.ytimg.com/vi/0y9FsLQTDBs/maxresdefault.jpg” caption=”DELIA te cheama la FORZA ZU in Sibiu”]
Concertul va fi transmis live pe ZU TV, la Radio ZU și pe pagina de Facebook Radio ZU.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. pacat de oamenii care au ridicat scena aia. o sa urce toti music killer-ii pe ea !