sibienii luptă pentru finala de la ”românii au talent”

puma clubPovestea PUMA Club la “Românii au talent“ continuă. Vineri îi putem urmări live pe Pro TV şi îi putem susţine în drumul lor spre marea finală.

Sibiul este reprezentat vineri la “Românii au talent“ de sportivii PUMA Club. Micii sportivi de la PUMA Club Sibiu au ajuns în semifinale şi promit vineri un show de excepţie. “Sunteţi un exemplu pentru băiatul meu”, a declarat Andra după show-ul din etapa precedentă.
Determinaţi de o mare pasiune pentru arta taekwn-do-ului, cei 7 sportivi ai clubului PUMA şi-au luat inima în dinţi şi, sub îndrumarea antrenorului Alin Lazurca, au participat la preselecţiile celebrei emisiuni “Românii au talent“. După succesul pe care l-au avut în preselecţii, unde au obţinut 4 de “Da” din partea membrilor juriului, micii sportivi îşi continuă povestea spre succes prin participarea în semifinala 3 a emisiunii, care va fi difuzată live pe Pro TV, vineri, 22 mai 2015, de la ora 20.30.
Sub îndrumarea antrenorului lor, Alin Lazurca, totodată antrenorul lotului naţional de Taekwon-do al României,  micii sportivi cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani – Matei Emanuel, Văcariu Vlad, David Mario, Achim Marius, Nicoară Radu, frații Petru Iulian și Adrian – vor pune în scenă o nouă demonstrație de taekwon-do, un complex de tehnici de sărituri, spargeri-forță și autoapărare pe ritmuri de dans, care cu siguranţă îi va lasă din nou pe membrii juriului cu gura căscată.
“Suntem foarte mândri că talentul nostru a fost apreciat şi promitem să reprezentăm cu succes Sibiul şi taekwondo-ului pe scena „Românii au talent”. Avem mari emoţii, având în vedere că show-ul va fi transmis live pe Pro TV, dar suntem convinşi că vom da tot ce e mai bun. Copiii sunt emoţionaţi şi entuziaşti în acest moment şi ne antrenăm de zor pe platoul de filmare de la Bucureşti. Sperăm ca publicul să ne susţină, pentru ca povestea noastră să nu se oprească aici. ”, a declarat Alin Lazurca.

Ultima oră

Comentariul meu