hizo și zotincă pun pe picioare o nouă echipă de fotbal a sibiului

hizoAntrenorii sibieni Viorel Hizo și Dorin Zotincă se vor implica într-un nou proiect fotbalistic al Sibiului. Astfel după dispariția FC Sibiu și Voința Sibiu, cei doi vor demara un proiect alături de FC Interstar.

Sibiul reînvie la fotbal! Viorel Hizo și Dorin Zotincă vor anunța luni într-o conferință de presă un nou proiect fotbalistic al Sibiului. Totul se va face în colaborare cu clubul sibian FC Interstar Sibiu. ”ASFC INTERSTAR SIBIU organizeaza luni 25 mai 2015 incepand cu orele 12.00 o conferinta de presa la care vor fi prezenti atat reprezentantii clubului nostru cat si renumitii antrenori sibieni, domnii Viorel Hizo si Dorin Zotinca. In cadrul conferintei se vor face referiri la viitorul proiect fotbalistic ce se doreste a fi implementat la Sibiu”, se arată într-un anunț făcut de Interstar Sibiu.

Echipă în liga a IV-a
Proiectul fotbalistic ce va fi demarat la Sibiu, este unul care pronește de jos, din liga a IV-a. Cel mai probabil Viorel Hizo, va superviza direct acest proiect, iar ajutorul său principal o să fie Dorin Zotincă, cel cu care a mai colaborat la FC Vaslui și Gaz Metan Mediaș. Dorin Zotincă a fost de altfel des văzut în ultima vreme la baza sportivă a celor de la Interstar, acolo unde a făcut și antrenamente cu echipa de seniori a clubului. ”Luni o să anunțăm exact despre ce este vorba!”, a spus Hizo, pentru Ora de Sibiu.
Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu, că viitoarea echipă la care vor activa Hizo și Zotincă, va evolua în liga a IV-a, iar obiectivul va fi promovarea.
ORA DE SIBIU VA TRANSMITE  ÎN DIRECT CONFERINȚA DE PRESĂ DE LUNI!

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Frumos Proiect! Speram sa se ajunga departe cu acest proiect!