cum să arăți bine când ieși în oraș alături de prietene

O intrebare care pune probleme majore reprezentantelor publicului feminin, tocmai pentru ca de multe ori este dificil sa gasim o balanta vestimentara care sa ne defineasca propice, fara sa lase impresia de extravaganta, vulgaritate sau din contra, lipsa oricarei impresii vizuale. Cel mai important factor de care trebuie sa tinem cont este reprezentat de optiunea pentru o creatie vestimentara pliabila pe ocazia respectiva. Bineinteles, o iesire in oras poate fi privita in mult moduri, obiectivul final fiind relaxarea pentru cateva ore alaturi de cele mai bune prietene.cum sa arati bine

Pentru a obtine o stare liniara de relaxare si beatitudine este importanta atmosfera care defineste intalnirile noastre amicale, dar si mizarea pe articole care reusesc sa ne faca sa ne simtim confortabil. Aspectul fizic este foarte important pentru femeile moderne, independente, care au o viata dinamica, presarata cu evenimente tematice din aria personala si cea profesionala. Din aceasta cauza, fiecare reprezentanta a sexului frumos va petrece in medie cam o ora inainte sa iasa in oras, interval necesar pentru finisarea machiajului, a coafurii, dar si pentru ultimele detalii ornamentale aplicate outfit-ului respectiv. Spre exemplu, daca aveti unghii false tip migdala, puteti merge la cosmetica sa va aplice geluri uv cu accente metalice, acest artificiu avand un efect vizual surprinzator.

In continuare va vom oferi cateva idei pe care le puteti aborda cu succes in cadrul iesirilor in oras alaturi de cele mai bune prietene. Spre exemplu, un final de saptamana ofera multiple optiuni de relaxare, cea mai comuna fiind petrecerea catorva ore de calitate intr-o cafenea, terasa, sau gradina de vara, in compania unor persoane care va pot face pret de cateva clipe un update monden uluitor. Pentru un astfel de cadru, o pereche de jeansi skinny si o camasa vaporoasa inglobeaza combinatia statement care va poate scoate din anonimat, fara sa aduca in prim plan un outfit opulent si extravagant. Pentru perioadele intersezoniere, blugii se aleg intr-o nuanta mai inchisa, in timp ce camasa poate deveni exponenta pentru orice tip de paleta cromatica. Sezonul festival permite alternative mult mai vivace, fondul ideal fiind oferit de o pereche de jeansi albi cu talie inalta si fermoare laterale.

In momentul in care iesiti la film sau la cumparaturi, tinuta trebuie sa fie mult mai lejera, deoarece pentru o lunga perioada de timp va veti plimba printre magazinele de imbracaminte, incaltaminte si home-deco din diverse centre comerciale. O atentie deosebita o merita selectionarea articolelor de incaltaminte, balerinii si tenisii fiind cele mai fericite alternative existente. Alaturi de o rochita lejera de vara sau o combinatie usor masculina, configurata dintr-o pereche de pantaloni conici si un tricou mulat, puteti exploata frumusetea unei zile de shopping alaturi de cele mai bune prietene. Ideal ar fi sa amizati de fiecare data pentru look-uri echilibrate, atat din punct de vedere cromatic, cat si prin prisma designului valorificat. Articolele extravagante sunt perfecte pentru o seara in club, fondul prielnic pentru o pereche eleganta de pantofi stiletto si un colier statement supradimensionat. Va recomandam un magazin online dedicat in intregime acestor pantofi rafinati: pantofistiletto.net.

Ultima oră

Comentariul meu