bursa oamenilor de afaceri români și germani la sibiu

sibiuJoi, 21 mai, la Hotelul Golden Tulip din Sibiu, incepand cu ora 17,00 are loc ”Bursa oamenilor de afaceri romani si  germani” unde se estimează o larga participare a oamenilor de afaceri din acest judet, dar si din Brasov, Hunedoara si alte judete.

Din delegatia germana fac parte reprezentantii companiilor si organizatiilor din trei landuri din zona de Est a Germaniei: Landul Brandenburg, Landul Turingia si Landul Saxonia-Anhalt, care isi vor prezenta oportunitatile de afaceri din regiune si vor demara discutii si colaborari cu reprezentantii firmelor romanesti de profil. Domeniile economice pe care se vor derula intalnirile dintre companii sunt: constructiile civile si industriale, constructiile de case din lemn, furnizarea de produse din lemn, productia de articole de mobilier, fabricarea de articole de imbracaminte si formarea profesionala. Bursa oamenilor de afaceri romani si germani are loc pentru stabilirea de relatii si parteneriate de afaceri intre companiile germane participante si firme din Transilvania, dar si pentru realizarea de schimburi de experienta cu organizatii din domenii similar.
Pentru intalnirea de la Sibiu si-au mai confirmat prezenta Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, domnul Ioan Cindrea, Prefectul judetului, domnul Ovidiu Ioan Sitterli, doamna Astrid Fodor, in calitate de primar desemnat al municipiului Sibiu, precum si domnul Aurel Gheorghe Aldea, Presedintele CCI Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu