un super brand italian de haine va deschide un magazin la sibiu

stefanelSibienii vor putea în curând să își facă cumpărăturile într-un nou magazin stradal din Sibiu. Acesta va fi poziționat în zona centrală a Sibiului și ar putea fi deschis chiar din această vara. Brandul care va intra pe piața locală aparține italienilor de la Stefanel.

Brandul italian Stefanel – care a deschis porţile retailului de modă în România la începutul anilor ’90, când alte nume interna­ţionale nici nu se gândeau să pună piaţa locală pe harta lor – negociază deschiderea unui magazin stradal în Sibiu, al patrulea al companiei în România, încurajat de rezultatele flagshipstore-ului din Piaţa Romană din Capitală, anunta zf.ro.
Investiția este dorită de către Cornelia Nicolae, cea care a preluat în septembrie 2011 funcţia de country manager al Stefanel, iar anterior ocupase în cadrul aceleiaşi companii funcţia de area sales manager (director regional de vânzări).
Cornelia Nicolae spune că speră ca şi în Bucureşti să se dezvolte o zonă pietonală cu magazine, aşa cum există în cele mai importante capitale europene dar şi în alte oraşe din România, ca Braşov sau Sibiu.
„Stefanel este cel mai longeviv brand de fashion care a intrat pe piaţa din România şi rămâne în continuare un brand de nişă. În anul 2014 am pariat pe servicii premium şi am obţinut o cifră de afaceri de aproximativ 6 mil. euro“, a spus Cornelia Nicolae, sursei citate.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. FOARTE BINE,,DAR ATENTIE…MARE LA FALSIFICARI.
    STEFANEL ESTE O MARCA FOARTE BUNA.MATERIALE DE CALITATE SI MODELE PTR.TOATE VARSTELE.
    AM SA VIN DE LA TORINO LA SIBIU SA-MI CUMPAR HAINE
    AUGURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII