reparații uzuale la prețuri speciale la ford sibiu genius cars!

fordRăsfaţă-ţi maşina cu ofertele Ford Motorcraft care îi vor oferi un nou suflu pentru a te purta în condiţii optime pe drumurile grele, totodată către cele mai frumoase destinaţii. Astfel cei de la Ford Sibiu Genius Cars vin către tine cu câteva oferte extrem de atractive.

Astfel Ford Sibiu Genius Cars vine în întampinarea nevoilor tale oferindu-ţi o serie de reparaţii uzuale destinate modelelor Ford cu vârstă de peste 4 ani.
* Schimb kit distribuţie;
* Schimb amortizoare;
* Schimb set plăcuţe şi discuri de frână;
* Schimb set lamele ştergător parbriz;
* Schimb lichid frână şi lichid de răcire.
Oferta este valabila la service-ul GeniusCars in perioada 01.04.2015-30.06.2015 si nu se cumuleaza cu alte campanii speciale si promotii.
VEZI AICI MAI MULTE DETALII ȘI PREȚURILE LA OFERTELE DIN PROMOȚIE

Faceți cunoștință cu FORD SIBIU!

Cei de la Genius Cars SRL, distribuitor si reparator autorizat Ford, au amenajat pe DN1 la ieșire din oraș pe partea dreaptă pe sensul de mers spre Brașov și Rm. Vâlcea un showroom care cu siguranță că îți va atrage privirea din prima secundă în care vei da cu ochii de el.

Construit pe o suprafata de aproximativ 1400 mp, complexul Genius Cars pune la dispozitia celor care doresc sa achizitioneze un autovehicul Ford, dar si celor care doresc sa intretina automobilul Ford pe care il detin, produsele, serviciile si specialistii de care au nevoie. Demn de știut este și faptul că aici puteți să aduceți și alte mărci auto, în service-ul care este și el extrem de bine pus la punct.

Valorile FORD SIBIU:

Fac ceea ce e corect pentru oamenii nostri, mediul nostru si societatea noastra, dar mai presus de toate pentru clientii săi.

Ce pachet de servicii oferă FORD SIBIU
– comercializarea intregii game de autoturisme si autoutilitare Ford

– consiliere si indrumare in vederea informarii si alegerii autovehiculului Ford
– servicii financiare pentru achizitia de autovehicule Ford: Credit si Leasing
comercializarea pieselor de schimb si accesoriilor originale
atelier de service specializat Ford pentru mentenanta si reparatiiford ok

Cum ajungem la FORD SIBIU
Sediul Genius Cars este în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48. Puteti să sunati pentru orice informații la 0369-408939 sau puteti contacta echipa FORD SIBIU pe email la adresa: office@fordsibiu.ro. Program de lucru în showroom este de luni pana vineri între orele 08:30 – 18:00 și sambata între 09:30 – 14:00.

Ultima oră

Comentariul meu