reacția lui astrid fodor după ce a aflat că liceul agricol nu se mai mută

primarul astrid fodorDeznodământul negocierilor dintre Inspectoratul Școlar, Parohia Evanghelică, Primărie și reprezentanții Colegiului Agricol Barcianu, legat de situația imobilului în care funcționează această instituție de învățământ, este pe placul lui Fodor.

Primarul Astrid Fodor spune că rezultatul obținut în urma negocierilor este unul bun.
„Discuțiile pe care le-am purtat cu reprezentanții Parohiei Evanghelice C.A., proprietarul clădirii în care funcționează Liceul Agricol, au avut un rezultat bun și le mulțumesc pentru deschidere. Aceștia au fost de acord să prelungească contractul de închiriere pentru spațiul unității de învățământ. În ședința din luna iunie voi propune Consiliului Local Sibiu un nou contract de închiriere pentru această clădire.”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Reamintim că în urma negocierilor s-a decis ca actualul contract să fie prelungit pentru încă trei ani, astfel că deocamdată liceul agricol din Sibiu, va funcționa în continuare în spațiul de pe strada Banatului.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. o scorpie nu o sa aiba votul meu!!!!!!!!!!!!!! Pana nu lasa si liceul de arte la locul lui!!!!

    1. De ce nu te iei de ‘scorpiile’ bisericoase care cer retrocedarea liceului de arte ? Oare nu ei sunt principalii vinovati in cazul in care lucrul respectiv se va intampla ?