scandalul de la ”regina maria” – elevii implicați, vor fi sancționați de către școală
Elevul a fost luat pe sus de agresor și dus în WC-ul unde a fost bătut crunt
elevul a fost luat pe sus de agresor și dus în wc-ul unde a fost bătut crunt
Elevul a fost luat pe sus de agresor și dus în WC-ul unde a fost bătut crunt

Scandalul dezvăluit de site-ul nostru în urma căruia un elev de la Școala Generală ”Regina Maria” a fost bătut de un adult, în toaleta instituției de învățământ, va aduce repercursiuni asupra celor doi copii de la care a început toată această ”aventură”.

Elevii care s-au certat și de la care s-a ajuns la agresarea fizică a unuia din cei doi, în WC-ul școlii, nu vor scăpa basma curată.
Cum conflictele dintre cei doi elevi de la ”Regina Maria” sunt de natură mai veche, aceștia se vor alege cel mai probabil cu câte o sancțiune. Consiliul Profesoral al clasei din care fac parte cei doi elevi, se va întruni în aceste zile. ”Se va analiza situația apărută, apoi în termen de 30 de zile se va stabili ce sancțiune primesc cei doi”, a spus Livia Crețulescu, purtător de cuvânt la ISJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.
Cel mai probabil cei doi vor primi minim un avertisment scris și se vor alege și cu nota scăzută la purtare. Totuși aceștia nu vor fi exmatriculați din școală, așa cum s-a zvonit printre părinții elevilor de la ”Regina Maria”.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU SCANDALUL DE LA ȘCOALA REGINA MARIA

Ultima oră

Comentariul meu