VIDEO Antrenor de box din Sibiu, DAT AFARĂ de la o competiție pentru că ERA BEAT

gheorghe nitaUnul din antrenorii secției de box de la CSM Sibiu, a fost dat afară din sala unui concurs care a avut loc la Câmpia Turzii. Clubul CSM Sibiu spune că nu va demara deocamdată nicio anchetă în acest caz, din mai multe motive.

Întâmplare rușinoasă pentru boxul sibian. Antrenorul Gheroghe Niță (foto stânga), cel care a participat weekendul trecut cu un sportiv, la o competiție amicală ce a avu loc la Câmpia Turzii, a fost dat afară din sală. Incidentul s-a petrecut chiar înaintea luptei în care era angrenat sportivul său, conform Sibiu News. Niță ar fi fost în stare de ebrietate, lucru confirmat și de către organizatorul turnelului, Daniel Giurcă (foto dreapta).
Sportivul sibian a fost asistat în timpul meciului, de către alți antrenori, de la alte cluburi, pentru că Niță nu a mai avut voie să stea în colțul ringului din cauză că era în vădită stare de ebrietate, lucru care se observă și din imaginile video de mai jos. Sportivul sibian a pierdut meciul prin KO tehnic.

CSM Sibiu nu face anchetă
Ofițerul de presă de la CSM Sibiu, Dan Magoș, a declarat pentru Ora de Sibiu că nu se va deschide deocamdată nicio anchetă pentru că nu s-a primit o sesizare oficială.
”Nu am ce anchetă să fac pentru că nu am fost sesizat oficial. Organizatorul competiției nu ne-a informat cu absolut nimic de acest incident. E vorba de o competiție amicală. Ei nu au fost acolo pe banii clubului”, a declarat Dan Magoș.
Acesta spune că antrenorul Niță Gheorghe nu a spus nimic celor de la club despre incidentul de la Câmpia Turzii. ”Gheorghe Niță a fost luni la serviciu. L-am întrebat ce a făcut la competiție și mi-a spus că totul a fost în regulă. Nu am fost informat de acest incident”, a mai spus Magoș.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=o7cdprPTo8U” splash=”https://i.ytimg.com/vi/o7cdprPTo8U/maxresdefault.jpg” caption=”Antrenor de box de la CSM Sibiu, prins baut, la o competitie de la Campia Turzii (17.05.2015)”]
Video: Sibiu News

Ultima oră

Comentariul meu