scandalul din gara sibiu – ce spune polița tf despre incident

garaCazul prezentat duminică seară de Ora de Sibiu, prin care un cititor a reclamat că ar fi fost agresat de către un agent de poliție într-un local din gara Sibiu, ia o altă întorsătură. Reclamantul a fost amendat pentru că a făcut scandal și era băut.

Ora de Sibiu a solicitat Poliței Transporturi Feroviare Sibiu, un punct de vedere oficial vizavi de reclamația trimisă către redacția noastră de către un cititor, care susține că ar fi fost victima unui abuz petrecut sâmbătă seară, într-un local public din Gară.
Șef serviciu Biroul Judetean De Politie Transporturi Sibiu, comisar şef de politie Mate Mircea, a explicat ce s-a întâmplat din punctul de vedere al autorității care l-a sancționat pe respectivul reclamant. ”Nimic din ceea ce s-a reclamat acolo nu este adevărat. Respectivul era băut și a făcut scandal. Lumea s-a sesizat și au venit colegii mei, iar persoana recalcitrantă a fost invitată la postul de poliție. A făcut scandal pentru că nu i-a plăcut că a fost servit în pahar de plastic și nu într-un pahar de sticlă”, spune Mircea Mate.

Amendat pentru perturbarea liniștii publice
Persoana care susține că ar fi fost agresată de polițiști, l-a amenințat pe agentul care i-a dat amendă pentru perturbarea liniștii publice. ”L-a amenințat pe colegul că dacă îl amendează îl dă pe internet.
A fost sancționat cu amendă pentru perturbarea ordinii publice. Amenda este de la 200 la 500 de lei. A primit sancțiunea minimă. A avut o atitudine ostilă și recalcitrantă și la poliție. A vrut să rupă procesul verbal în momentul în care acesta i-a fost prezentat de către agentul constatator”, a mai spus Mircea Mate.
Reamintim că un cititor îl acuză pe agentul șef adjunct, Ionașcu Alexandru (foto) de la biroul poliției TF Sibiu, că l-ar fi agresat și l-ar fi scos afară dintr-un bar din zona gării Sibiu, pentru ar fi cerut bon fiscal pentru consumația făcută în local.

UPDATE – Patronul barului: ”I-am dat bon fiscal!”
Persoana care deține barul ”Rapid”, în care a avut loc incidentul de sâmbătă, spune că persoana reclamantă a primit bon fiscal, iar toată nemulțumirea acestuia ar fi pornit de la faptul că a fost servit în pahar de plastic și nu în pahar de sticlă. ”Omul si-a luat bonul fiscal. Noi nu vindem nimic fără bon fiscal. (..) A fost un scandal. A venit poliția. Noi nu putem să educăm oamenii. S-au chemat organele abilitate. Nici nu o cunosc pe persoana respectivă! S-a supărat că a fost servit în pahar de plastic. Așa este în gară! Pentru că oamenii iau băutura în pahar de plastic și pleacă cu trenul” spune Diaconescu Ioan, patronul barului în care a avut loc incidentul.
foto gara: sibiul.ro
URMĂRIȚI AICI IMAGINILE VIDEO CU O PARTE DIN INCIDENTUL AVUT LOC SÂMBĂTĂ SEARĂ

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Am citit articolul cu reactia Politiei TF, care este o miciuna sub orice critica.
    1. Seful Politie TF Sibiu este in concediu pana in data de 25 martie 2015. Astazi am fost la Politia TF pentru audienta, si mi s-a comunicat si aratat ziua de miercuri, dar dupa data de 25 MARTIE 2015 pentru ca este in concediu de odihna.
    2. NU S-A FACUT NICI UN FEL DE SCANDAL in barul respectiv, doar vanzatoarea avea problemele ei de criza, probabil.
    3. Voi face sesizare la ANAF si la MAI cu cele intamplate.
    4. Cu riscul la orice poate sa mi se intample, voi publica pe YOUTUBE si Facebook inregistrari video cu doua prostituate filmate in luna aprilie 2015 despre povestile acestora (reale sau nu).despre felul cum au fost tavalite in sectia TF de Politie din Gara Sibiu.

    Toate aceste lucruri NU SE INTAMPLAU, daca nu as fi primit aceea amenda pentru NIMIC.
    Cat priveste procesul verbal, acest comisar minte cu nerusinare, nu am vrut niciodata sa rup PV, si doar sa scriu la mentiune adevarul 100%. Procesul verbal nu l-am mai apucat sa il semnez.

    Va tin la curent, cu momentul in care voi face publice acele videoclipuri.