video scandal în gara sibiu. un polițist este acuzat că a agresat clientul unui bar

politistUn agent de poliție, angajat al Poliției Trasnsporturi Feroviare Sibiu, este acuzat că a agresat un sibian și l-a și amendat apoi pentru că acesta ar fi ”îndrăznit” să ceară un bon fiscal vânzătoarei unui bar din perimentru gării din Sibiu.

Un cititor Ora de Sibiu ne-a trimis filmarea de mai jos și o poveste despre o întâmplare avută loc în seara zilei de sâmbătă, 16 mai. Omul povestește și spune că a fost agresat de un agent de poliție pentru că a dorit să primească un bon fiscal pentru consumația făcută într-un bar din Gara Sibiu. ”Întamplarea s-a produs in data de 16 mai 2015 la barul din incinta GARA SIBIU, bar/restaurant numit RAPID. Pe scurt, noaptea nu se mai emit bonuri fiscale, dupa o anumita ora. Acest lucru s-a intamplat, ca si client solicitand bonul fiscal, vanzatoarea respectiva m-a refuzat si a inceput sa vorbeasca si urat, chemandu-si acest prieten POLITIST pentru a ma scoate afara din local, desi nu am facut nici un fel de scandal sau sa aduc injurii cuiva, eu dorind doar bonul fiscal pentru ceea ce am consumat. Acest politist, m-a scos din respectiva locatie si il pune pe un amic sa ma care pana la sectie, desi nu m-am opus in nici un fel”, spune cititorul în emailul trimis către redactie pe oradesibiu@gmail.com.

A fost și amendat
Mai mult, citorul nostru susține că a primit și o amendă de 200 de lei pentru ”îndrăzneala” sa. ”In final toata intamplarea, dupa ce acea vanzatoare vanzatoare, incalca legea si nu emite nici un fel de bon, eu nefacand nici un fel de scandal (existand martori reali + camere de luat vederi) am fost sanctionat cu suma de 200 lei pentru singurul drept care il are un cumparator atunci cand cumpara un produs, sa primeasca bon pe el. Am sunat si la 112, pentru luarea declaratiilor martorilor reali de la fata locului. Acestia au refuzat trimiterea unui echipaj si m-au indrumat sa depun o plangere la sectia de politie”, spune cititorul Ora de Sibiu.
Redacția noastră va solicita autorităților o reacție despre acest incident, pe parcursul zilei de luni.

UPDATE – Patronul barului: ”I-am dat bon fiscal!”
Persoana care deține barul în care a avut loc incidentul de sâmbătă, spune că persoana reclamantă a primit bon fiscal, iar toată nemulțumirea acestuia ar fi pornit de la faptul că a fost servit în pahar de plastic și nu în pahar de sticlă. ”Omul si-a luat bonul fiscal. Noi nu vindem nimic fără bon fiscal. (..) A fost un scandal. A venit poliția. Noi nu putem să educăm oamenii. S-au chemat organele abilitate. Nici nu o cunosc pe persoana respectivă! S-a supărat că a fost servit în pahar de plastic. Așa este în gară! Pentru că oamenii iau băutura în pahar de plastic și pleacă cu trenul” spune Diaconescu Ioan, patronul barului în care a avut loc incidentul.

VEZI AICI POZIȚIA OFICIALĂ A POLIȚIEI DESPRE ACEST CAZ
Urmăriți mai jos filmarea trimisă de cititorul nostru.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=IgHZ4-c5Klg”]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Toata vina apartine vanzatorei si politistului. Din cauza asta, probabil, va avea de suferit si acel patron, care minte de asemenea, cum naiba daca un client cere cana i se da plastic? (Regula nr 1 in comert – Clientul Nostru Stapanu Nostru)
    Scandal nu a existat decat in mintea acelui politist si a vanzatoarei (care nu prea are ce sa caute asemenea persoane in comert).

    Faceti public inregistrarile din acel minunat bar si dovediti scandalul.
    Plangere la ANAF si la MAI atat pentru vanzatoarea care nu cunoaste minimele reguli ale comertului, cat si pentru politist care amendeaza dupa bunul plac, persoane care nu au facut absolut nimic.

    Rog PATRONU sa faca publice inregistrarile video de camerele de luat vederi.

  2. nu va suparati dar chiar scrieti tot ce declara toti boschetarii,nu va documentati deloc inainte.daca agentul nu intervenea si se intimpla vreo tragedie ziceati ca nu a intervenit nimeni.

  3. Unde este abuzul??? doar in mintea persoanei care filmeaza!!! agentul de politie este foarte calm si a actionat corect, cat despre persoana care-i spune politistului: daca sa-l ajute!! este o tara libera oamenii pot spune ce doresc, daca nu jignesc sau fac acuzatii neadevarate.

  4. oradesibiu.ro sunteti de toata jena ca mediatizati aceste cazuri. Dati crezare unor scursuri ale societatii! Unde este filmarea cu abuzul? Se vede clar cat de calm este politistul, care pur si simplu si-a facut datoria.