teatrul gong sibiu spune povești la galați

gong papusiTeatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă luni, 18 mai, de la ora 13:30, spectacolul „Sarea-n bucate”. Evenimentul va avea loc la Galați, în cadrul celei de-a XXIII-a ediții a Festivalului de Animație „Gulliver”.

Actorii Teatrului „Gong” din Sibiu pornesc din nou la drum, în țară, de data aceasta cu un spectacol invitat la Teatrul „Fani Tardini” din Galați. „Sarea în bucate” este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Din distribuția acestui spectacol fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea. Același spectacol, în limba franceză și în limba engleză, a fost selecționat să reprezinte Romania în luna mai 2010 la cea de a XI-a ediție a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010 la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie la Festivalului International de Păpuși organizat la Baku/Azerbaijan și, în luna noiembrie la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India.
Cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului de Animație „Gulliver” va avea loc în perioada 18 – 23 mai și reunește 20 de teatre din țară, din Turcia și din Republica Moldova.

Ultima oră

Comentariul meu