jenna davis vine la sibiu și ne povestește despre nepal

nepal„Călător în lume” aduce în această lună un nou invitat special, o bloggeriţă de travel care a vizitat nu mai puțin de 30 de ţări în ultimii doi ani iar cea de care s-a îndrăgostit cu adevărat este Nepalul.

Dezvăluind detalii puțin cunoscute despre această fermecătoare și îndepărtată țară, Jenna speră să primească de la ascultătorii ei sibieni, câteva idei de ajutorare a celor aflaţi în suferinţă după cutremurul care s-a abătut de curând asupra acestei țări, provocând uriașe pagube umane și materiale.
Pe blogul ei www.giveforgranted.com, Jenna Davis scrie că se află într-un tur prin Estul Europei pentru a documenta pentru www.theripplemovement.com impactul turismului asupra comunităţilor locale din diverse ţări, concentrându-se mai cu seamă asupra țărilor din Europa de Est și a Țărilor Baltice. Jenna a răspuns invitației lansată de Asociația pentru Înfrumusețarea Orasului Sibiu și va vizita în cursul acestui sfârșit de săptâmână şi oraşul Sibiu, în cadrul proiectului #MySibiu, în vederea promovării acestuia din punct de vedere turistic.

Poveşti despre frumuseţile Nepalului
Întâlnirile „Călător în lume” au început în anul 2013 cadrul proiectului cultural „Cuvintele Sibiului” al Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu.
Întâlnirea la care Jenna Davis va povesti despre frumuseţile Nepalului va fi cea cu numărul 23 din cadrul proiectului şi va avea loc duminică, 17 mai 2015, de la ora 18:00, la Cafe Wien (Sibiu, Pţa. Huet nr. 4). Intrarea este gratuită dar locurile sunt limitate aşa că recomandăm celor interesaţi să îşi facă din timp rezervare la telefon 0269.223.223.
Cu o pasiune deosebită pentru aventură, călătorie și dreptate socială, tânăra canadiană Jenna se declară fericită că a reușit să își construiască o viață de turist nomad cum este cea pe care o duce în prezent şi încearcă, şi cu ajutorul evenimentului de la Sibiu, să aducă un ajutor real sinistraţilor din Nepal.

Ultima oră

Comentariul meu