video foto vecinii tinerei care s-a sinucis la polisano: ”a avut un prieten.. a suferit mult după el!”

elena polisano acasaÎn blocul unde Elena O., a locuit, toată lumea este șocată de faptul că tânăra de 31 de ani s-a aruncat de la etajul patru al sediului Polisano din Sibiu și și-a luat viața. Oamenii spun că ea suferea mult după ce s-a despărțit de fostul ei prieten.

Acasă la Elena, vecinii vorbesc numai la superlativ despre tânără. Toată lumea este mirată de gestulb făcut de aceasta și de faptul că ea a decis să își ia viața. Maria Olaru, povestește că Elena era o fată deosebită, dar care a suferit mult din dragoste. Despărțirea suferită în urmă cu doi ani de fostul ei prieten a marcat-o mult pe tânăra de 31 de ani.
”Mie îmi era foarte dragă. Pot să spun că era o fată deosebită. A avut un prieten dar nu stiu ce s-a întâmplat de s-au despărțit. Vecinii spun că părintii lui nu ar fi fost de acord cu relaâia lor. Era un băiat foarte bun. Mă ajuta să car plasele când ne întâlneam în scară. M-a ajutat să car și gresia în casă. Mie mi-ar fi parut bine sa fie impreuna pentru ca se potriveau, erau buni amandoi. Cred ca a suferit mult dupa ce s-au despartit, pentru că nu am mai văzut-o cu nimeni. De aproape doi ani nu am mai vazut-o cu niciun baiat”, spune Maria Olaru, vecină de bloc cu Elena.
VEZI AICI DETALII LEGATE DE ANCHETA POLIȚIEI
Tăcută și îngândurată
Vecina spune că parcă a presimțit că ceva nu e în regulă cu Elena, mai ales în ultima perioadă de timp. ”Era foarte comunicativa dar de ceva vreme mi s-a parut că ne evita. Adică nu se mai oprea să stea de vorbă cu noi. Nu pot să îmi dau seama ce s-a intamplat și ce a pățit”, mai spune Maria Olaru.
Vecinii au aprins o lumânare la ușa apartamentului unde tânăra originară dintr-o localitate din apropiere de Făgăraș, locuia în Sibiu.


VEZI AICI DETALII, VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL TRAGEDIEI
A stat de vorbă cu șeful ei despre probleme
Octavian Iacob, șeful direct al tinerei, spune că a purtat o discuție cu Elena la solicitarea colegilor ei și a șefei de departament. Tânăra care a murit vineri dimineață, ia spus acestuia că are ceva probleme în viața personală.
VEZI AICI VIDEO CU DECLARAȚIILE CELOR DE LA POLISANO LEGAT DE ACEASTĂ DRAMĂ
”Colegii ei au observat că nu este în forma pe care ei o cunoșteau. Mi-a spus că sunt niște presiuni din punct de vedere financiar și că într-adevăr a avut niște probleme personale și decepții. Discuția a fost și cu șefa de departament. Acesta mi-a solicitat să stăm de vorbă cu ea pentru a îi confirma că totul este în regulă. I-am explicat procesul de reorganizare al companiei, pentru a îi oferi un confort din acest punct de vedere”, a declarat reprezentantul companiei Polisano.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=v-NK8A0IN1g”]

Ultima oră

Comentariul meu