video drama de la polisano: tânăra care s-a sinucis avea probleme. iată ce i-a spus șefului ei!

elena de la polisanoElena O., tânăra de 31 de ani, care a murit vineri după ce cu o zi mai devreme s-a aruncat de la un balcon al sediului administrativ al Polisano, nu era pe lista de persoane vizate pentru concediere. Femeia a vorbit cu șeful ei despre problemele pe care le are, cu două săptămâni înainte de a se sinucide.

Compania Polisano a oferit detalii despre drama angajatei, care joi la prânz, s-a aruncat în gol de la etajul patru al sediului administrativ din Sibiu.
Directorul Octavian Iacob, de la Polisano Distribuție, acolo unde era angajată Elena O., a explicat că tânăra nu era în pericol de a fi concediată de companie și a informat-o pe aceasta despre acest lucru.
”Nu exista niciun risc să fie concediată! Nu era pe nicio listă, ba mai mult, Departamentul de Achiziții, a fost informat că este un departament de bază pe care ne bazăm și nu există niciun fel de indiciu care să facă referire la acest lucru”, a spus Iacob, în cadrul unei conferințe de presă avută loc vineri.
VEZI AICI DETALII LEGATE DE ANCHETA POLIȚIEI
A discutat cu tânăra în urmă cu două săptămâni
Problemele Elenei nu erau străine pentru șefii săi. Aceasta a vut o discuție în acest sens, chiar cu Octavian Iacob, cel care i-a explicat faptul că poziția ei în firmă este una pentru care nu trebuie să își facă griji. Reprezentantul Polisano spune că în timpul discuției, Elena a fost coerentă și a primit asigurări că are sprijin total din partea companiei pentru a își rezolva problemele.
”Au existat informații că ar avea probleme. Eu am stat personal de vorbă cu ea, tocmai pentru a îi confirma că firma, chiar dacă este în reorganizare, poziția ei este una foarte clară și avem nevoie de ea. I-am spus că dacă are nevoie de sprijin în această perioadă în care nu se simte foarte bine, îl acordăm. Era vizibil faptul că are probleme și i-am spus că o vom sprijini și putem să îi preluăm din responsabilități o perioadă, dacă ea consideră necesar acest lucru. Răspunsul ei a fost că nu și că vrea să rămână în continuare să se ocupe de aceiași furnizori. Nu văd nicio asociere între problemele ei de serviciu și decizia de a își lua viața. Eu am vorbit cu ea în urmă cu aproximativ două săptămâni. A fost o discuție coeerentă cu subiect și predicat de la început până la sfârșit”, a mai spus reprezentantul Polisano.
VEZI AICI DETALII, VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL TRAGEDIEI
Probleme în viața amoroasă și pe plan financiar
Octavian Iacob spune că a purtat discuția cu Elena la solicitarea colegilor ei și a șefei de departament. Tânăra care a murit vineri dimineață, ia spus acestuia că are ceva probleme în viața personală.
”Colegii ei au observat că nu este în forma pe care ei o cunoșteau. Mi-a spus că sunt niște presiuni din punct de vedere financiar și că într-adevăr a avut niște probleme personale și decepții. Discuția a fost și cu șefa de departament. Acesta mi-a solicitat să stăm de vorbă cu ea pentru a îi confirma că totul este în regulă. I-am explicat procesul de reorganizare al companiei, pentru a îi oferi un confort din acest punct de vedere”, a mai declarat reprezentantul companiei Polisano.
URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIILE COMPLETE ALE CELOR DE LA POLISANO
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Ca45x8bPBIM”]

Ultima oră

Comentariul meu