veste importantă pentru angajații de la polisano după sinuciderea avută loc joi. ce decizie s-a luat! (video)

polisano semaforului (2)Incidentul în urma căruia o angajată a companiei Polisano, s-a aruncat în gol de la etajul 4  al sediului administrativ de pe strada Semaforului, a determinat pe cei din conducerea firmei sibiene să ia câteva decizii importante de securitate.

Sinuciderea Elenei O., în după amiaza zilei de joi, va duce cel mai probabil la o reorganizare a securității în spațiile ce aparțin Polisano.
Cei din conducerea companiei se gândesc la modul cel mai serios să interzică accesul personalului pe balcoanele și terasele imobilelor unde aceștia își desfășoară activitatea. O altă normativă care ar urma să fie pusă în aplicare este legată de ferestrele care se deschid la etajele superioare ale clădirilor.
VEZI AICI VIDEO CU DECLARAȚIILE CELOR DE LA POLISANO LEGAT DE ACEASTĂ DRAMĂ
Acestea ar urma să fie blocate sau să nu se mai poată deschide în totalitate.
”În momentul acesta vă pot spune că am solicitat departamentului de specialitate să facă un plan de securitate sporit, pentru că este normal ca după astfel de evenimente să te gândești că poți să faci ceva suplimentar și nu vă ascund faptul că mă gândesc cum este în alte state unde în clădirile înalte geamurile nu se deschid. Eu sper să se schimbe legislația și să nu se mai fumeze în clădirile publice și birouri și să trebuiască să coboare”, a declarat vineri, Octavian Iacob, reprezentant al companiei Polisano.
Reamintim că joi, o angajată a Polisano Distribuție, în vârstă de 31 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul patru al sediului administrativ din Sibiu.
Tânăra a decedat în dimineața zilei de vineri, datorită rănilor suferite. Cei de la Polisano au confirmat că este vorba de o sinucidere și faptul că tânăra avea mai multe probleme în ultima vreme.
Și vecinii Elenei susțin că aceasta suferea mult din cauza unei relații amoroase anterioare.
VEZI AICI VIDEO ȘI DECLARAȚII ALE VECINILOR DESPRE ELENA
Tânăra va fi înmormântată cel mai probabil sâmbătă acasă, într-o localitate de lângă Făgăraș, de unde aceasta era originară.
VEZI AICI DECLARAȚIILE COMPLETE ALE REPREZENTANTULUI COMPANIEI POLISANO

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Mai intii, Dumnezeu s-o ierte! Fata avea probleme. De la 29 de ani ceasul incepe sa ticaie pentru cele nemaritate. Pacat ca psihologii Polisano nu au tras-o de mineca in cabinet, cum dealtfel nu au facut nici cu patronul (decedat in acelasi mod). Bafta si sa auzim de cele bune!
    PS. Borza a venit de la Bucuresti cu ingaduinta fiicei patronului decedat. Stia ce fiara aduce. (Ca se stieca nuntile si botezurile nu sunt prilej de a scapa mai repede de la servici – asta in Bucuresti.)
    PPS. In rest.. nu va faceti casa cu etaj. Si tineti aproape de cei dragi.
    PPS. Puscarie.

  2. D-le Iacob, in alte tari au sistem de ventilatie, daca ne inchideti geamurile ne asfixiem si asa este f f f cald, pe balcon iesim si sa ne aerisim, cei drept si sa fumeze unii. La toaleta nu e sistem de aerisire si la oficiu. Stam atatea ore in fata calculatorului, nu ne inchideti ca sobolanii,,,,, va rugam!!! Asta ar mai lipsii sa ne puneti (eventual) gratii ca la Tour Effel.