starea de sănătate a copilului rănit în accidentul de la șura mare. schimbare majoră!

masina arsa dn14Starea de sănătate a băiatului în vârstă de 8 ani care se află printre cei patru răniți în accidentul de duminică de la Șura Mare, în urma căruia mama sa și unchiul au murit, iar tatăl este internat în spital, s-a ameliorat. Copilul a ieșit din comă.

La două zile după ce mama sa a fost înmormântată acasă, în satul Mag, alături de unchiul său, și el decedat în tragedia de pe DN14, băiatul a dat semne de ameliorare. Astfel acesta a ieșit din comă și respiră normal, medicii sibieni confirmând că este conștient și stabil din punct de vedere medical.

VEZI AICI VIDEO, FOTO ȘI DETALII DE LA LOCUL TRAGEDIEI
“Pacientul în varsta de 8 ani, adus la SCJU Sibiu în data de 10 mai 2015, în urma accidentului rutier din apropiere de localitatea Slimnic, şi internat în cadrul Secţiei Clinice Terapie Intensivă, a fost detubat în cursul zilei de ieri 14 mai. În momentul de faţă este conştient şi stabil din punctul de vedere al funcţiilor vitale. Necesită în continuare tratament de specialitate, fiind menţinut sub atenta supraveghere a personalului medical din cadrul Secţiei ATI”  a explicat Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt SCJU Sibiu.
CITIȚI ȘI: FOTO Tânărul mort în tragedia de la Șura Mare – Se gândea să mai facă un copil. Își mai dorea un băiat..
Reamintim că băiatul se află printre răniții din accidentul în care mama lui și-a pierdut viața, iar tatăl se află internat în spital.
Tot în spital este și tânărul responsabil pentru accidentul de duminică de pe DN14.
Mama și unchiul băiatului, au fost înmormântați miercuri după amiază în satul Mag, acolo unde cei doi locuiau.
VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DE LA ÎNMORMÂNTAREA VICTIMELOR ACCIDENTULUI DE LA ȘURA MARE

Ultima oră

Comentariul meu