ora de sibiu video – declarații de la polisano despre angajata care s-a sinucis

elena fotoDrama ce a avut loc joi, în jurul prânzului, la sediul administrativ al Polisano de pe strada  Semaforului, a avut un final nefericit. Tânăra a murit.

UPDATE: Doctorii de la Spitalul Polisano au făcut tot posibilul pentru ca tânăra de 31 de ani, originară din Brașov, să fie salvată. Din păcate, vineri dimineață aceasta a încetat din viață.

O tânără de 31 de ani, originară din Brașov, s-a aruncat joi  în gol de la unul din etajele sediului administrativ al Polisano, de pe strada Semaforului. Elena O., ieșise să fumeze o țigară pe balconul de la etajul 4 al imobilului, iar după câteva minute aceasta s-a aruncat în gol. Tânăra este acum internată la Spitalul European Polisano, în stare critică.
Cei de la Polisano au confirmat joi incidentul și au anunțat că vor fi făcute declarații noi despre acest nefericit incident, vineri la ora 11.30, în cadrul unei mini-coferințe de presă ce are loc la Spitalul European de vizavi de Spitalul Județean Sibiu.
VEZI AICI DETALII LEGATE DE ANCHETA POLIȚIEI
Deocamdată nu se știe exact de ce Elena a recurs la acest gest extrem, dar se pare că ea se confrunta cu probleme și urma și un tratament medicamentos în acest sens.
VEZI AICI DETALII, VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL TRAGEDIEI
Poliția a deschis o anchetă în acest caz.
URMĂREȘTE DECLARAȚIILE MAI JOS

http://youtu.be/Ca45x8bPBIM

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. noua conducere este direct vinovata…au constiinta patata !!! Sa le fie rusine pentru tot ce au facut si tot ceea ce fac in cadrul firmei pe care vor sa o distruga si sa puna mana pe Polisano pentru interesul personal calcand pe cadavre si pe suflete care au muncit ani de zile la ridicarea companiei.Nu au pic de discernamant sa isi asume raspunderea pentru tot raul facut angajatilor companiei !!!

  2. pui de mason ce esti, minti cu nerusinare, iti tremura vocea când trebuie sa raspunzi la altceva decat ti-a dat voie masonul suprem. adevarul o sa iasa la iveala. discutii legate de restructurarea personalului au fost si sunt. vei plati la fel ca cel care te conduce.