video foto tragedia de la polisano. noi detalii despre tânăra care a căzut în gol și este în comă!
prima poza
Elena a căzut în gol de la etajul patru al sediului administrativ de la Polisano. Foto: Facebook

Tânăra de 31 de ani care a căzut în gol joi în jurul orei 12.00, de la etajul 4 al sediului administrativ al Polisano, coborâse să își cumpere o cafea cu cinci minute înainte de nenorocire. Cei de la Polisano vor face declarații oficiale, vineri la ora 11.30.

Elena O., lucrează la firma de distribuție de medicamente din cadrul Polisano Grup. Tânăra a căzut în gol mai bine de patru etaje și s-a lovit violent de una din mașinile din parcarea sediului firmei de pe strada Semaforului.
În vârstă de 31 de ani, Elena era cunoscută și de vânzătorii de la magazinele din vecinătatea sediului Polisano. ”Este o fată așa de drăguță. Mereu amabilă și politicoasă. Venea des pe aici pe la noi. Nu cred că a vrut să se sinucidă. Poate o fi alunecat… Nu îmi vine să cred că ar fi putut să se arunce în gol. Cine știe ce o fi fost în sufletul ei!”, spune o vânzătoare de la un magazin din apropierea locului unde a avut loc incidentul.

A coborât la cafea
Ultimele minunte dinaintea întâmplării acestui accident au fost mai mult decât normale. Elena a coborât și și-a cumpărat o cafea, iar apoi a revenit în biroul unde își desfășura activitatea, la etajul patru al clădirii administrative. ”Am înțeles că le-a spus colegelor că iese pe balcon să fumeze o țigară și să își bea cafeaua. Nu era agitată. Apoi s-a întâmplat nenorocirea”, mai povestește o altă vânzătoare de la un alt magazin din apropiere.
Tânăra era cu fața în jos până când au venit medicii. ”Atunci când au întors-o, mi-am dat seama că o cunosc. Era plină de sânge, săraca de ea…”, a mai spus vânzătoarea.

În stare critică la spital
Cei de la Polisano au confirmat acest incident și au anunțat oficial că la cererea rudelor, Elena a fost transferată la Spitalul European Polisano, acolo unde medicii se luptă să îi salveze viața. Vineri la ora 11:30 se vor prezenta detalii noi legate de evoluția stării de sănătate a Elenei, de către oficiali ai Polisano.
VEZI AICI PUNCTUL DE VEDERE OFICIAL AL CELOR DE LA POLISANO

Poliția face cercetări
Poliția a deschis o anchetă și face cercetări pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul. Se ia în calcul și varianta unei tentative de sinucidere. Se pare că tânăra nu era singură pe balcon în momentul în care s-a aruncat în gol și că avea probleme psihice.
VEZI AICI DETALII LEGATE DE ANCHETA POLIȚIEI

Originară din Brașov
Tânăra care s-ar fi aruncat în gol de pe sediul administrativ al Polisano este originară din județul Brașov. Aceasta nu a lăsat de înțeles în niciun moment că ar avea probleme care să o determine să recurgă la acest gest extrem.
AFLĂ AICI MAI MULTE DETALII DESPRE INCIDENT ȘI DESPRE VICTIMĂ
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=kUfvGn4LfYw”]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu o cheamă Oana, scrieti stiri doar sa fie scrise, luati informatii de la o vânzătoare….penibil…