update foto - o tânără s-a aruncat în gol de la etajul 4 al sediului polisano din sibiu. a murit vineri dimineață!

pol2O femeie de 31 de ani pare să se fi s-a aruncat în gol de la unul din etajele superioare ale sediului administrativ al Polisano din Sibiu. Tânăra a ajuns în stare gravă la spital. Incidentul vine la nici un an de când patronul grupului s-a sinucis, aruncându-se în gol de pe terasa casei sale.

UPDATE: Doctorii de la Spitalul Polisano au făcut tot posibilul pentru ca tânăra de 31 de ani, originară din Brașov, să fie salvată. Din păcate, vineri dimineață aceasta a încetat din viață.

Incidentul a avut loc joi, iar tânăra ar fi căzut în gol de la etajul patru al imobilului. Ea a fost transportată în stare gravă la spital, fiind în comă și cu multiple răni. Tânăra s-a lovit în cădere de mașinile parcate în fața sediului administrativ de la Polisano, de pe strada Semaforului. Se pare că aceasta s-a aruncat de la etaj!
Incidentul vine la nici un an de când patronul Polisano, Ilie Vonica, s-a aruncat în gol de pe terasa casei sale și a murit, și atunci fiind vorba tot de o tentativă de sinucidere.

Tânăra a ajuns în stare gravă la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Sibiu, în jurul orei 12.30. ”O femeie de 31 de ani adusă de ambulanță în urma unei căderi de la înălțime. În urma investigațiilor de la UPU s-a constatat că este politraumatizată și în comă. La cererea familiei a fost transferată la Spitalul European Polisano. Era în stare gravă”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Update ora 15:17 – Polisano confirmă incidentul
Reprezentanții Polisano Grup au confirmat pentru Ora de Sibiu incidentul și faptul că este vorba de o persoană de sex feminin în vârstă de 31 de ani. ”Femeia este angajată a firmei de distribuție și a căzut de la un etaj al sediului administrativ de pe strada Semaforului. Incidentul s-a produs în jurul orei 12.00. Ea a fost transportată inițial la Spitalul Județean Sibiu, după care la cererea aparținătorilor a fost transferată în cadrul Spitalului European Polisano. Se fac eforturi în aceste momente pentru a îi fi salvată viața, a declarat Dani Gheorghiu, marketing specialist la Polisano. Acesta nu a făcut nicio referire la o posibilă tentativă de sinucidere. ”Lăsăm autoritățile abilitate să facă anchetă și vom reveni cu informații suplimentare dacă va fi cazul”, a mai spus reprezentantul Polisano, pentru Ora de Sibiu.

UPDATE ora 15.34 – Poliția face cercetări
Polițiștii sibieni instrumenează acest caz și se fac cercetări la fața locului. Nu există suspiciuni de omor și este luată în calcul și o posibilă tentativă de sinucidere. ”Confirmăm că s-a petrecut acest incident. La această oră vă putem spune că nu există suspiciuni că tânăra este victima unei acțiuni cu violență”, a declarat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

UPDATE FOTO ora 15.59 – Tânăra nu e orginară din Sibiu
Tânăra care s-ar fi aruncat în gol de pe sediul administrativ al Polisano este originară din județul Brașov. Aceasta nu a lăsat de înțeles în niciun moment că ar avea probleme care să o determine să recurgă la acest gest extrem. Elena O.(foto sus), are 31 de ani și se află acum internată în stare critică la Spitalul European Polisano. Tânăra a participat în 2013 și la Semimaratonul ce a avut loc în oraș.

VEZI AICI DETALII NOI, VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL TRAGEDIEI

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. scrieti stiri doar sa fie scrise va luati informatiile de la o vanzatoare…penibil…si apropo numele ei nu este Oana, dar voi stiti …. ca v-a spus vanzatoarea……