video foto tristețe, lacrimi și durere la înmormântarea fraților uciși în accidentul de la șura mare

inmormantare mag sibiu (1)Nu se poate descrie în cuvinte atmosfera de miercuri după amiază din satul de unde sunt originari frații care au pierit în terifiantul accident de duminică dimineață de pe DN14. Fratele de 22 de ani și sora de 31 de ani au fost înmormântați la Mag.

Zi tristă în micuțul sat aflat la mai puțin de 30 de kilometri de Sibiu. Daniel Rucsa și sora sa, au fost conduși pe ultimul drum de sute de oameni, unii veniți și de la zeci de kilometri distanță, impresionați de drama celor doi.
Toată suflarea din sat și familiile celor doi, vor ca tânărul ce se face vinovat de moartea celor doi frați, să înfunde pușcăria.
”Noi ne temem că o să scape acest tânăr vinovat și nu o să pățească nimic. Noi avem doi morți în casă și doi din familie sunt la spital care se zbat între viață și moarte. (..) Din cauza unui nenorocit. Să se facă dreptate și să fie pedepsit!”, spune o vecină a tânărului care a murit.
”E durere mare. Vă dați seama. Două familii sunt distruse. Ar trebui să fie și el omorât. Moarte pentru moarte. Să îi taie capul!” spune un prieten de familie al celor doi frați care au murit în accident.

VEZI AICI VIDEO, FOTO ȘI DETALII DE LA LOCUL TRAGEDIEI
”Sunt foarte mulți oameni care urcă băuți la volan. Uitați ce s-a întâmplat! E inconștient acest șofer”, spune un verișor al victimelor, venit de la Săcel.

Au leșinat oameni
SMURD-ul a venit la fața locului după ce mai multor membrii ai familiei li s-a făcut rău în timpul înmormântării. Tatăl, frații, rudele și cunoscuții au plâns și s-au jelit cumplit în momentul în care cavourile cu cei doi frați au fost scoase pe poarta casei și duse la cimitirul din Mag pentru a fi înmormântați.

VEZI AICI STAREA RĂNIȚILOR DIN ACCIDENTUL DE LA ȘURA MARE
În același timp soțul și fiul femeii de 31 de ani, care era îngropată se află în spital în stare critică, băiețelul fiind în continuare în comă.

CITIȚI ȘI: FOTO Tânărul mort în tragedia de la Șura Mare – Se gândea să mai facă un copil. Își mai dorea un băiat..
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=_lNi8Hw3X64″]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu