proiecte importante dedicate copiilor cu dizabilități din sibiu

dizabilitatiCentrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.2, Sibiu derulează în acest sfârșit de săptămână două proiecte dedicate copiilor cu dizabilități. Primul se desfășoară vineri, 15 mai 2015, de la ora 10, la Sala Thalia Sibiu, unde are loc Festivalul Concurs de Dans ”Împreună prin Artă”(ediția a II-a).

”Formaţiile participante la festival, constituite atât din elevi cu dizabilităţi căt şi din elevi ai şcolilor de masă, vă vor încânta privirile şi vor încerca să demonstreze că orice limită poate fi depăşită prin intermediul artei, a dansului” declară prof. Ana Conea, directorul CSEI nr.2, iar coordonatoul proiectului, prof. Oana Beșta, spune: ”Pe scenă suntem toţi actori… indiferent de destinul cu care ne-am născut… şi împreună prin artă vom schimba ziua de mâine, vom aduce soare şi speranţă în viaţa tuturor”.
Cea de-a doua manifestare are loc loc sâmbătă 16 mai 2015, de la ora 10, la Biblioteca Judeţeană ASTRA (corp B) unde se va desfășura Simpozionul Internațional „Artă și Creativitate” și vernisajul lucrărilor participante la concursul de creație artistico-plastică.
Ambele activități se desfășoară în cadrul proiectului ”Împreună prin Artă” în parteneriat cu Colegiul Național ”Samuel Von Brukenthal” și cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, Inspectoratului Școlar Județean, Direcției Județene de Tineret și Sport și Bibliotecii Județene ASTRA.

Ultima oră

Comentariul meu