flasmob-uri cu juniorii de la csu sibiu, în shopping city, piața mare și aeroportul internațional sibiu

juniori csu sibiuCSU Sibiu are programate numai puțin de trei flasmob-uri ”spontane” la orele 14:30, 15:30 și 16:30 în trei locații diferite din oraș. Mass-media a fost anunțată pe ultima sută de metri, după ce informația a ”transpirat” în presă.

Sub deviza ”Sustine si joaca baschet alaturi de juniorii CSU Sibiu. Prinde pasa si arunca la cos!” Sub acest indemn, lotul de juniori al CSU Sibiu U13 promoveaza astazi baschetul si joaca baschet in spatii neconventionale, in cadrul a trei flashmob-uri succesive.
Este vorba de terasa din fata intrarii in Galeriile comerciale Sibiu Shopping City, de Piata Mare a Sibiului si Aeroportul International Sibiu (foto). Cele trei locații se transforma in mici terenuri de baschet, iar trecatorii sunt angrenati si incurajati sa marcheze cat mai multe cosuri. Acțiunea începe la 14:30 la Sibiu Shopping City, apoi se mută în Piata Mare la ora 15:30 si se va încheia în terminalul de pasageri de la Aeroportul International Sibiu la 16:30.

Aceeiași lipsă de transparență
Cei de la CSU Sibiu au anunțat acțiunea pe ultima sută de metri, după ce informația a fost dezvăluită presei pe canale neoficiale, clubul sibian preferând încă odată să facă totul  ”pe genunchi”, în ciuda promisiunilor ferme făcute de noua conducere a echipei, cea care a promis o deschidere mai largă și o transparență totală, chiar într-o conferință de presă publică.
”Mecanismul” este același ca și în sezonul trecut.  Informația a ajuns la mass-media locală doar după ce instituțiile publice care găzduiesc acest eveniment au anunțat că vor informa presa de această acțiune desfășurată într-un spațiu public.
PR-ul celor de la CSU Sibiu a trimis un sms reprezentanților mass-media, cu desfășurarea acțiunii cu 2 ore înainte ca aceasta să aibă loc și după ce au fost informați că acțiunea va fi făcută publică.
Altfel cel mai probabil presa ar fi aflat de acțiune DUPĂ ce aceasta ar fi avut loc.

Ultima oră

Comentariul meu