video - am aflat de ce nu se doresc tarife diferențiate la lacurile de la ocna sibiului. iată poziția primăriei!

Tarifele de intrare la lacurile de la Ocna Sibiului rămân nemodificate şi pentru acest sezon, potrivit viceprimarului din localitate, Claudiu Predescu. Deşi mai mulţi cititori ai site-ului nostru ne-au sesizat cu privire la faptul că este incorect să plăteşti un bilet întreg, dacă din anumite motive obiective nu poţi ajunge mai repede, chiar dacă îţi doreşti acest lucru, reprezentantul administraţiei locale a spus că va discuta în cadrul şedinţelor de Consiliu Local modificarea tarifelor în funcție de ora de acces.

 

lacurile ocna sibiului

(Foto: Zbor peste Transilvania)

Tarifele de intrare la lacurile de la Ocna Sibiului vor rămâne la acelaşi nivel ca şi cele de anul trecut, însă autorităţile nu s-au decis deocamdată dacă societatea care administrează lacurile sărate va practica tarife diferenţiate, în funcţie de orele de acces, a declarat, într-o conferinţă de presă, viceprimarul localităţii, Claudiu Predescu. Acesta a încercat să explice de ce nu s-a gândit nimeni din administraţia locală sau din societatea care administrează lacurile să aplice un tarif diferenţiat, deşi mulţi sibieni, dornici să facă o baie în apele sărate ale lacurilor, nu pot ajunge acolo decât după o anumită oră. „Dacă vă aduceți aminte, în primii ani după reabilitare, s-a încercat un tarif diferențiat. Vreau să vă spun că începând cu orele 19, când biletul era la jumătate, era coadă. Toată lumea să se facă ora 19 să intre. Din punctul nostru de vedere este un lucru rău. Totul se rezumă la calcule economice. Dacă nu suntem în stare să ne plătim salariații, să nu plătim apa care o consumăm, să ne rămână și bani pentru întreținere și investiții. Zona este una păcătoasă. În fiecare an, ne confruntăm cu probleme. Cad malurile lacurilor, avem de reamenajat în fiecare an și trebuie băgați bani tot timpul în acea zonă ca să o menținem la niște standarde”, a explicat viceprimarul.
De altfel, Claudiu Predescu a declarat că va propune în rândul consilierilor locali din Ocna Sibiului posibilitatea modificării tarifelor, în funcţie de ore. ” Poate fi o propunere din partea mea către consilieri pentru modificarea acestor tarife. Voi lua în calcul și voi discuta cu colegii consilieri dacă putem îmbunătăți accesul. Zona este pregătită pentru a primi turiști”, a mai spus acesta.

VIDEO CONFERINTA DE PRESĂ A VICEPRIMARULUI
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=qZKlv6n32IY”]
 

Ultima oră

Comentariul meu