consilierul local sibian care și-a bătut tatăl a fost arestat preventiv

ioan serbanConsilierul local Ioan Șerban, a fost reţinut de poliţiştii sibieni pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii de violenţă în familie. Astăzi după amiază instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a consilierului din Roșia, care și-a bătut tatăl.

Poliţiştii Secţiei Rurale Şelimbăr au reţinut ieri, 11 mai, pe Ioan  Șerban de 39 de ani, domiciliat în localitatea Roşia cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 199 alin.1 raportat la art.193 alin.2 cod penal. ”În fapt, în data de 6 mai, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că în ziua precedentă a fost agresat fizic de fiul său. După formularea sesizării, victima a solicitat să fie transportată la Spital pentru a-i fi acordate îngriji medicale”, se arată într-o informare a IPJ Sibiu. Cercetările în acest dosar continuă.

Arestat pentru 30 de zile
Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore iar în cursul acestei zile el a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. ”Instanța a admis cererea de arestare preventivă a bărbatului din Roșia”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu