Scene de coșmar în Vasile Aaron - Un bărbat a spart geamurile unui magazin și a vrut să agreseze o vânzătoare! A alergat și după cumpărători!

semaforului
Incident incredibil petrecut în după amiaza zilei de sâmbătă, a weekendului trecut, pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Un bărbat de 49 de ani, care a mai avut probleme cu legea în trecut și ar fi fost chiar și condamnat, a vrut să agreseze o vânzătoare dintr-un magazin din apropiere de Profi. Mircea Paichiye, era băut bine și a ajuns la spital după ce și-a provocat singur mai multe răni.

Toate scenele de coșmar s-au petrecut în plină zi, de față cu zeci de cumpărători și trecători din zona Profi, pe strada Semaforului. Un cititor Ora de Sibiu ne-a relatat întreg incidentul, care pare să fie desprins dintr-un film de groază. O  vânzătoare de la un magazin de cartier s-a trezit cu un bărbat deosebit de recalcitrant peste ea. Speriată fiind de intențiile bărbatului deosebit de violent, femeia a reușit să îl scoată pe acesta din magazin, dar ce a urmat este mai degrabă scenariu de film de groază.
”Sambata, in jurul amiezii, un cetatean, (sa nu-i zic altfel, spuneau vecinii cu antecedente de crima , cu vreo 20 ani de puscarie in spate), a intrat peste o vanzatoare dintr-un mic magazin de bloc. Nu stiu sigur ce intentii avea! Femeia reuseste sa fuga de salbatic, si sa se ascunda in alt magazin”, ne-a povestit cititorul nostru.

A spart geamurile magazinului și s-a rănit singur
Scandalagiul, Mircea P., a înebunit de furie, când a văzut că femeia a reușit să fugă și s-a pus să spargă geamurile magazinului. Le-a făcut zob și s-a rănit, iar apoi a plecat în căutarea femeii, urlând ca un om nebun.
”Barbatul de ciudă sparge geamurile magazinului si pleaca afara in cautarea femeii. In aceasta ipostaza l-am vazut eu, care eram in trecere pe acolo. Statea inr-o balta de sange! Nu exagerez deloc! Era plin de sange pe ambele maini si isi dadea pumni in cap. De asemenea urla la la unii trecatori care se uitau la el mai lung…”, explică persoana care ne-a semnalat incidentul.

A stârnit teroare în magazinul Profi
”Show”-ul bărbatului ieșit din minți, a continuat apoi în magazinul Profi de pe strada Semaforului. Acolo a început pur și simplu să alege după clienții aflați la aceea oră la cumpărături. ”A intrat in magazinul Profi de pe Semaforului si a inceput sa alerge dupa clienti si sa creeze panica, bineinteles, plin de sange”, mai relatează cititorul.

Polițiștii au refuzat să intervină, în primă fază!
Angajații magazinului au cerut ajutorul unor polițiști aflați în zonă, dar din cele transmise de cititorul nostru, mașina a refuzat să oprească. ”Baietii de la magazin au incercat sa opreasca o masina de politie care trecea pe acolo, dar acestia au refuzat sa opreasca! Din a doua incercare, au oprit o duba a politiei, le-au spus despre nebun, dar acestia au refuzat sa se implice, spunand ca ei sunt in misiune de patrulare ! Si au plecat!”, a mai relatat acesta.

A fugit din magazin
Se pare că până la urmă bărbatul turbat de furie a ieșit din magazinul Profi și s-a refugiat în scara unde era magazinul pe care l-a devastat. ”Intre timp nebunul iese din magazin si intra inapoi in scara cu magazinul. In cele din urma, duba politiei se hotaraste sa se intoarca si sa vada despre ce e vorba !
Ei asteaptau Salvarea in loc sa-l imobilizeze pe nebun! A fost incredibil!”, a mai spus cititorul.

Ce spune poliția
Reprezentanții poliției spun că s-a primit un apel telefonic în care s-a cerut ajutorul mai mult al ambulanței și că bărbatul recalcitrant s-ar fi tăiat doar la mână. ”S-a primit un apel pe 112. La ora 14.10 am fost sesizați că un bărbat s-a tăiat la mână după ce a spart geamul scării unui bloc. În urma sesizării la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Municipiului Sibiu cât și o ambulanță, fiind indentificată la fața locului persoana reclamată”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Poliția face totuși cercetări dub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, dar nu există nicio plângere depusă împotriva persoanei care a provocat tot acest scandal.

A fost dus la spital. Era băut!
Bărbătul scandalagiu are vârsta de 49 de ani și a ajuns la Urgență la Spitalul Județean Sibiu, sâmbătă în jurul orei 15:10 acolo unde a primit îngrijiri medicale. ”Bărbatul a prezentat un traumatism cranio facial prin autoagresiune, o plagă tăiată față, o plagă tăiată antebraț drept și era în stare de ebrietate. A plecat cu recomandări la Psihiatrie”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu, pentru Ora de Sibiu. foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. bre sunteti in urma!!!! iara nu mai avei stiri???
    Mai scrie-ti ceva si despre cultura!!!

  2. Evul Mediu din pacate!!! In orice alta tare normala, era ori impuscat ori neutralizat prin electrocutare sau sprei paralizant. Dar na in Ro talharii au prioritate in fata legii.

  3. Din nou se vede competenta Politiei ? Pe noi contribuabilii bugetarilor cine ne apara ? Aveti un big like de la mine…..