răniții din tragedia de pe dn14 de la șura mare - copilul este în continuare în comă

masina arsa dn14 foto 4Starea celor patru răniți din accidentul de duminică seară, în urma căruia două persoane, frate și soră, au murit, pare să evolueze. Băiețelul de 9 ani rămâne însă în continuare în stare critică, iar medicii sunt rezervați în privința sa.

Trei din cele patru victime ale accidentului cumplit petrecut pe DN14, se află în continuare internate în secțiile Spitalului Județean Sibiu. Două dintre ele au fost de altfel și operate. Vorbim de tatăl și fiul răniți în acest accident.
”Ambii au fost operați. Copilul de 9 ani este in continuare sedat și intubat și prognosticul medicilor este rezervat. El este în comă. Tatăl, de 28 de ani a fost și el operat și se află pe terapie intensivă sub supraveghere medicală. Este stabil și conștient”, a explicat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

Șoferul vinovat, rămâne internat
Șoferul mașinii care a provocat acest grav accident de circulație, a rămas și el internat la spital. ”El este internat pe ortopedie cu fractură de femur și fractură de vertebră la coloana lombară. Este stabil și constient”, a mai explicat Decebal Todăriță.
Cea de a patra persoană rănită în acest accident, a plecat acasă cu recomandări. Tânărul de 21 de ani are doar câteva plăgi.

VEZI AICI MAI  MULTE IMAGINI ȘI DETALII DE LA LOCUL TRAGEDIEI
Reamintim că două persoane, frate și soră, au murit în urma accidentului avut loc duminică dimineață pe DN14. Tânărul de 22 de ani, a murit carbonizat în mașina care a luat foc imediat după accident. Sora acestuia, în vârstă de 31 de ani, s-a stins la scurt timp, medicii nemaiputând-o salva, în ciuda eforturilor făcute.

Accidentul provocat de un tânăr de 19 ani, care s-a urcat băut la volan
Accidentul rutier de duminică dimineață, în urma căruia două persoane au murit și alte patru au fost rănite, a fost provocat de un conducător auto de 19 ani, aflat în stare de ebrietate. Tânărul de 19 ani a obținut permisul de conducere în data de 04.07.2013 iar până în prezent a fost sancționat de 4 ori de polițiștii rutieri sibieni.
VEZI AICI CINE ESTE ACEST TÂNĂR ȘI FOTOGRAFII ȘI VIDEO CU ACESTA

Ultima oră

Comentariul meu