video foto - furie de speriat: piticii din sub arini au fost vandalizați

pitici vandalizati in parcul sub arini - sibiu (8)Sibianul sau sibienii care s-au răzbunat cu furie  săptămâna trecută pe piticii din parcul Sub Arini, nu s-au gândit cu siguranță deloc la lacrimilie micuților care vor găsi piticii ”uciși”, pentru că cel mai probabil au avut o copilărie violentă, în care nimeni nu le-a spus vreodată o poveste.

Grupul statuar ”Alba ca zăpada și cei șapte pitici” este o emblemă și un loc de pelerinaj pentru micuții care merg la joacă în Parcul Sub Arini. Noile statui, donate Primăriei de Asociația Mâini Unite, au avut o viață scurtă, la câteva zile după ce au fost instalate, fiind vandalizate. Fotografii cu resturile piticilor au apărut pe Facebook, mămicile povestind ce șocați au fost copiii să gasească statuile sparte.

”Au fost o donatie de la Asociația Mâini Unite si au fost instalați acum aproximativ o săptămână în Parcul Sub Arini. Din păcate aceștia au fost vandalizați.”, spune Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.pitici sub arini 1  Cazul este cercetat de Poliția Locală, dar în zonă nu există camere de luat vederi.

Urmăriți mai jos și o fimare video din parcul Sub Arini.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=OKGlgJmFYVY”]

Ultima oră

Comentariul meu