foto tânărul mort în tragedia de la șura mare – se gândea să mai facă un copil. își mai dorea un băiat..
Daniel Rucsa avea o fetiță de 3 ani și își dorea să mai facă un băiat care să îi moștenească talentul de fotbalist. Foto: Viorel Moldovan (arhiva personală)
daniel rucsa avea o fetiță de 3 ani și își dorea să mai facă un băiat care să îi moștenească talentul de fotbalist. foto: viorel moldovan (arhiva personală)
Daniel Rucsa avea o fetiță de 3 ani și își dorea să mai facă un băiat care să îi moștenească talentul de fotbalist. Foto: Viorel Moldovan (arhiva personală)

Atmosfera în micuțul sat sibian de unde este originar Rucsa Daniel și sora sa, cele două victime ale accidentului de duminică de la Șura Mare, este una apăsătoare. Trupurile celor doi frați sunt acum depuse acasă, unul lângă celălalt. Daniel își mai dorea un copil pe care să îl facă fotbalist.

Vestea că Daniel și sora lui au murit în accidentul de duminică de la Șura Mare, a căzut ca un trăsnet în Mag. Acolo familiile celor doi sunt în stare de șoc și acum se pregătesc să îi conducă pe ultimul drum pe cei doi.
Daniel plecase cu sora Lăcătar Ana Elena, cumnatul și băiețelul lor, să îi ducă pe aceștia la un târg în Șeica Mare. Nici unul nu se gândea că avea să fie ultima călătorie împreună. La Șura Mare s-a produs nenorocirea, iar acum Daniel și sora sa stau neînsuflețiți acasă la părinții lor și așteaptă să fie înmormântați, în timp ce nepotul se zbate între viață și moarte pe patul spitalului la Sibiu.
Un apropiat al lui Daniel a vorbit cu reporterul Ora de Sibiu, despre cine a fost acesta. Cu vocea vizibil emoționată omul a vorbit la superlativ despre tânărul de 22 de ani, mort carbonizat în accidentul de pe DN14. ”E sunt și consilier de zonă și sunt fiu al satului. Daniel a fost un băiat de excepție și un om extraordinar. A fost un om de o calitate superioară si ca om și în comportamentul lui. Sincer vă spun că am jucat fotbal cu el cu o seară înainte de nenorocirea asta. Îl respectam foarte mult. Era foarte respectos și de bun simț”, spune Viorel Moldovan.

VEZI AICI VIDEO, FOTO ȘI DETALII DE LA LOCUL TRAGEDIEI

Pasionat de fotbal. Își mai  dorea un copil
Daniel a iubit de mic copil fotbalul, dovadă că pentru o perioadă a jucat chiar și în divizia D, la echipa din Săliște. ”El juca pe toate fronturile. Era talentat la fotbal. Juca destul de bine. Anul trecut a jucat și în echipa satului”, mai spune Viorel Moldovan. Ca orice om de la țară, acesta a tras tare ca să facă o casă pentru el și familie. ”A lucrat în construcții cu tatăl său. Era foarte muncitor și bine crescut. Are o fetiță de 3 ani. De patru ani e căsătorit. Îi cunosc pe toți trei. Cu el am avut contacte foarte dese”, mai spune bărbatul originar din Mag.
La ultima discuție avută loc cu o seară înainte de accident, Daniel a mărturisit apropiaților ce își dorea de la viitor. ”Chiar vineri seară am fost în zonă acolo și întâmplător am oprit la barul din sat și am băut o bere acolo. (…) Daniel chiar m-a uimit și în discuțiile pe care le-am avut cu câțiva tineri de acolo. A avut o atitudine exemplară și foarte temperată. (..)Se gândea să mai facă un copil în viitor și vrea să fie băiat să fie fotbalist”, a mai declarat Viorel Moldovan pentru oradesibiu.ro.

VEZI AICI STAREA RĂNIȚILOR DIN ACCIDENTUL DE LA ȘURA MARE

Înmormântare miercuri la ora 13.00
Sora lui Daniel locuia la câteva case distanță. Acum cei doi sunt unul lângă altul și așa vor fi conduși și pe ultimul drum . ”Miercuri sunt amândouă înmormântările. Trupurile sunt la părinții lor. Vor fi înmormântați în același cimitir”, a mai spus amicul lui Daniel.

Accidentul provocat de un tânăr de 19 ani, care s-a urcat băut la volan
Accidentul rutier de duminică dimineață, în urma căruia două persoane au murit și alte patru au fost rănite, a fost provocat de un conducător auto de 19 ani, aflat în stare de ebrietate. Tânărul de 19 ani a obținut permisul de conducere în data de 04.07.2013 iar până în prezent a fost sancționat de 4 ori de polițiștii rutieri sibieni.
VEZI AICI CINE ESTE ACEST TÂNĂR ȘI FOTOGRAFII ȘI VIDEO CU ACESTA

Ultima oră

Comentariul meu