se caută directori la școala regina maria: conducerea a demisionat în urma scandalului elevului bătut

poze cu agresorul de la scoala regina maria - sibiu (8)Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a primit vineri demisiile celor doi directori ai Școlii Regina Maria, acolo unde la finele lunii trecute un elev a fost bătut de către un adult, în toaleta instituției de învățământ. Dezvăluirea a fost făcută în premieră de Ora de Sibiu.

Dezvăluirile făcute de site-ul nostru, legat de un incident petrecut în interiorul Școlii Generale ”Regina Maria”, au avut primele efecte.
Directoarea Laura Zotică și adjunctul Cristian Săuchea, și-au înaintat demisiile în scris, la finele săptămânii trecute. Acestea au fost depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, motivul fiind bineînțeles direct legat de incidentul în urma căruia un elev al școlii a fost bătut crunt de către un tânăr de 22 de ani, chiar în WC-ul școlii.
Urmează acum să fie desemnată o nouă conducere interimară a școlii. Cei doi dascăli demisionari, vor putea să se înscrie la concursul ocuparea funcției de director, concurs care va avea loc în luna octombrie.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU SCANDALUL DE LA ȘCOALA REGINA MARIA
Un alt aspect important este acela că la școala unde a avut loc incidentul, a fost reangajat un om care să asigure paza la intrarea în sediul instituției de învățământ.

Ultima oră

Comentariul meu