în ce stare sunt cei patru răniți din accidentul grav de duminică de pe dn14 în județul sibiu

masina arsa dn14 foto 2În urma accidentului rutier din această dimineaţă, din apropiere de Șura Mare, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au ajuns 4 pacienţi. Este vorba de 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani şi un copil de 8 ani.

Dintre cei patru, cel mai grav este copilul, care a fost diagnosticat cu ruptură de splină dilacerată, traumatism cranio-facial acut închis, contuzie pulmonară şi fractură deschisă la gamba stângă. ”Copilul se află în sala de operaţie şi este în comă indusă. (sedat)”, spune Decebal Todăriță, purtător  de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.
VEZI AICI MAI  MULTE IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI
Dintre ceilalţi trei pacienţi, unul a plecat cu recomandări starea sa nefiind una gravă iar ceilalţi doi au rămas internaţi, unul în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie cu fractură de femur şi coloană lombară iar celălalt în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II, cu multiple traumatisme, contuzii pancreatice, hematom epicranian şi traumatism toraco-abdominal cu hemoragie. ”Ambii sunt conştienţi şi sub atenta supraveghere a personalului medical”, a mai precizat Decebal Todăriţă – Purtător de cuvânt SCJU Sibiu.

Provocat de un șofer băut
Accidentul rutier de duminică dimineață, în urma căruia două persoane au murit și alte patru au fost rănite, a fost provocat de un conducător auto de 19 ani, aflat în stare de ebrietate. Tânărul de 19 ani a obținut permisul de conducere în data de 04.07.2013 iar până în prezent a fost sancționat de 4 ori de polițiștii rutieri sibieni.
VEZI AICI CINE ESTE ACEST TÂNĂR ȘI FOTOGRAFII ȘI VIDEO CU ACESTA

Ultima oră

Comentariul meu